Jako że zbliża się wiosna, a ostatnio przekonałem się do psoty na bazie owoców postanowiłem zaprojektować rozdrabniacz do wszystkich rodzajów owoców: od jabłek po borówki. Doszedłem do wniosku, że drewniane wałki z ponawiercanymi wkrętami tak powszechnie używane do rozdrabniania jabłek nie koniecznie sprawdzają się z mniejszymi owocami. Efektem moich przemyśleń jest taki oto projekt: Rysunki przedstawiają widok konstrukcji z przodu i z boku
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. Zaloguj się lub Zarejestruj! aby mieć możliwość oglądania załączników.
Witam. Ładnie wykonany projekt czekam na konstrukcje na jego podstawie. Pozdrawiam.
______________________________________________________________________ Gdybyśmy robili to co inni uważają za możliwe ludzie nadal mieszkaliby w jaskiniach.
On nie ma powalać ma ROZDRABIAĆ i tak jak napisałeś ma być jak najprostszy w konstrukcji i wykonaniu. Kiedy pospawam konstrukcję i kupie wałek uaktualnię schemat i dodam zdjęcia.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości