Robi wrażenie.
-
Autor tematu - Posty: 34
- Rejestracja: sobota, 14 kwie 2012, 20:56
- Krótko o sobie: Jestem fajnym człowiekiem:)
- Status Alkoholowy: Amator Domowych Trunków
- Lokalizacja: Szczecin
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
-
- Posty: 5230
- Rejestracja: poniedziałek, 18 kwie 2011, 13:31
- Krótko o sobie: "...coqito ergo sum..."
- Status Alkoholowy: Amator Domowych Trunków
- Lokalizacja: Land Krzyżaków. Pogranicze Prus wschodnich.
- Podziękował: 1292 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2744 razy
Re: Robi wrażenie.
Jest to klasyczna kolumna półkowa.
Istnieje jeszcze jeden filmik , który dopełnia całości opisu budowy i możliwości w/w.
Kolumny tego typu są bardzo popularne w Ameryce.
Są klasycznymi kolumnami na któych powstaje słynna Whisky bądż Bourbon tudzież innego rodzaju smakówki bądż owocówki.
W wydaniu amatorskim występują najczęściej z 5 półkami .
Co w przeliczeniu na moc destylatu daje ok. 92%.
Teraz w zależności jakiego rodzaju trunek chcemy używać uruchamiamy odpowiednią ilość półek.
Rzecz naprawdę ciekawa...
Istnieje jeszcze jeden filmik , który dopełnia całości opisu budowy i możliwości w/w.
Kolumny tego typu są bardzo popularne w Ameryce.
Są klasycznymi kolumnami na któych powstaje słynna Whisky bądż Bourbon tudzież innego rodzaju smakówki bądż owocówki.
W wydaniu amatorskim występują najczęściej z 5 półkami .
Co w przeliczeniu na moc destylatu daje ok. 92%.
Teraz w zależności jakiego rodzaju trunek chcemy używać uruchamiamy odpowiednią ilość półek.
Rzecz naprawdę ciekawa...
Pozostaję: otwarty, elastyczny i ciekawy.
TEORIA jest wtedy gdy wszystko wiemy i nic nie działa
PRAKTYKA jest wtedy gdy wszystko działa a my nie wiemy dlaczego
My łączymy Teorię z praktyką czyli nic nie działa i nikt nie wie dlaczego
TEORIA jest wtedy gdy wszystko wiemy i nic nie działa
PRAKTYKA jest wtedy gdy wszystko działa a my nie wiemy dlaczego
My łączymy Teorię z praktyką czyli nic nie działa i nikt nie wie dlaczego