Beczułka szklana 0,75 l z 4 kieliszkamiBeczułki wykonane z grubego, dekoracyjnie oplecionego szkła. Zaopatrzone w kranik u swojej podstawy. Idealnie nadają się na prezent lub stół biesiadny.
Cena: 69,00 zł
Świetny temat. Pytanie o reflux spędzające sen z powiek wielu hobbystów. Mam propozycję:oprócz dyskusji może sonda w stylu "ile naprawdę pijemy" Zróbmy (zróbcie) tabelę jak ostatnio z poszczególnymi systemami cm vm lm, nie zapominając o tradycji pot still.Każdy się chętnie wypowie i kliknie odpowiednie okienko.
Oto moje propozycje pytań: łatwość obsługi koszt budowy łatwość wykonania sprzętu bezpieczeństwo obsługi mycie i konserwacja energooszczędność 1 zużycie wody 2 zużycie ciepła (gazu,prądu) czas stabilizacji dzielenie frakcji moc uzyskanego destylatu czystość destylatu wszechstronność zastosowań sprzętu (pulpa, cukrówka, owocówka) parametry odbioru na h.
Wiele innych kwestii technicznych które wyleciały mi z głowy. Koledzy pomogą.
Da nam to pewien obraz sprzętowy,czym dysponujemy co jest popularniejsze i co najczęściej budujemy. Nie chciałbym jednakże aby taka sonda przerodziła się w przepychankę typu " moje jest najlepsze na świecie"
Calyxie nie fikaj tylko grafikaj,bez ciebie się nie obejdzie........
Jak powiedział wujek Edek Psotny narodzie Pomożecie?
______________________________________________________________________ pędzę bo nigdzie mi się nie śpieszy............
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości