Drożdże T Vodka StarT Vodka Star używany jest specjalny rodzaj drożdży, który zmniejsza ilość niepożądanych produktów fermentacji. Otrzymany alkohol jest łagodny i delikatny w smaku, bez nieprzyjemnych zapachów.
Cena: 9,20 zł
Nadejszla odpowiedznia chwila abym i ja wystawił swój sprzęcik na widok publiczny i krytykę. Konstrukcja jak najbardziej prosta, chyba niczym nie zaskoczę. Kana od dojarki 20L, deflegmator szklany + chłodnica szklana połączone wężykami silikonowymi. Właśnie go testuję na nastawie z jabłek Na prowizoryczne wieszaczki nie zwracajcie uwagi, niedługo zmieniam mieszkanie i nie opłaca się za bardzo inwestować w infrastrukturę. Pierwsze psocenie dedykuję wam Panowie z podziękowaniami za przekazaną mi bezcenną wiedzę! Wasze zdrowie!
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. Zaloguj się lub Zarejestruj! aby mieć możliwość oglądania załączników.
1. Kana z nierdzewki - materiał najwłaściwszy. 2. Pojemność znakomita - zatem i wydajność przyzwoita. 3. Deflegmator profesjonalny - moc i jakość zwiększa. 4. Szkło laboratoryjne - zawodowy dizajn!
Tu nie ma co krytykować. Tu należy oddać cześć twórcy!
Takie pytanko, skąd Kolega taką fajną kolumienkę Vigreux zdobył?
bono69 napisał(a):
Na prowizoryczne wieszaczki nie zwracajcie uwagi, nie opłaca się za bardzo inwestować w infrastrukturę.
Buhahahahahaha! Powaliła mnie ta infrastruktura!!!!
______________________________________________________________________ أسامة بن لادن
Drogą kupna oczywiście;) jest w Lublnie przy ul.Bocznej Lubomelskiej taki sklep-wytwórnia ze szkłem labolatoryjnym.Ktoś już o nim nawet na forum wspominał.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości