Materiały to takie trochę zbiorowisko, a jakie materiały zasugerują fachowcy ? I co będzie lepsze, zastosowanie kolumny czy dwóch odstojników, bo widziałem różne projekty.
Nieważne materiały, ważne umiejętności i narzędzia, dobry stolarz wystruga ci cuda jak mu dasz odpowiednie narzędzie do ręki. Powiedz czym dysponujesz to się coś wymyśli...
Kolega poszedł na złom po tulejki z brązu A wrócił całym Dnieprem.... Damy radę. Pisz co masz.
______________________________________________________________________ pędzę bo nigdzie mi się nie śpieszy............
Mam keg po piwie 25 albo 30l, rurę miedzianą 50mm, 94cm, wężyki kupuję silikonowe a deflegmator... czytałem że można go zrobić z puszki po sardynkach, ale wolałbym raczej z blachy miedzianej zlutować
Prosze, żebyś poczytał trochę o zasadzie działania kolumn i o projektach, bo pisanie kolejny raz dlaczego odstojnik przy kolumnie to pomylony pomysł jest bezcelowe.
______________________________________________________________________ Zwykle jest tak, że im bardziej wóda śmierdzi drożdżami, pogonami i syfem, tym bardziej producent zasłania się "tradycją" albo "dziadkiem bimbrownikiem"...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości