Drożdże T Vodka StarT Vodka Star używany jest specjalny rodzaj drożdży, który zmniejsza ilość niepożądanych produktów fermentacji. Otrzymany alkohol jest łagodny i delikatny w smaku, bez nieprzyjemnych zapachów.
Cena: 9,20 zł
Przeceny mają charakter indywidualny- tj. oddzielnie dla każdego marketu. Co do Tesco- mają limit 10kg cukru/ osobę.
Nie widzę sensu takie tematu, ale ja zawszę marudzę...
______________________________________________________________________ Zwykle jest tak, że im bardziej wóda śmierdzi drożdżami, pogonami i syfem, tym bardziej producent zasłania się "tradycją" albo "dziadkiem bimbrownikiem"...
Ja zauważyłem już dość dawno, że tuż przed świętami (nieważne czy Bożego Narodzenia, czy Wielkiej Nocy) market Auchan wprowadza ograniczenia w sprzedaży cukru do 10kg na łeb... Ciekawe czemu akurat przed świętami? Czy zabraknie w tym roku bimbru?
______________________________________________________________________ أسامة بن لادن
Lubelskie Tesco ma taki limit cały czas w trakcie promocji, a te są rozrzucone po całym kalendarzu
______________________________________________________________________ Zwykle jest tak, że im bardziej wóda śmierdzi drożdżami, pogonami i syfem, tym bardziej producent zasłania się "tradycją" albo "dziadkiem bimbrownikiem"...
Panowie w kwestii cukru to ja się jednak wypowiem, w obecnej chwili cena stanęła w miejscu, po uprzednich 4 podwyżkach w ostatnim tygodniu. cena w poniedziałek w hurcie brutto 2,34 w piątek 2,96zł. Bardzo duży skok, w następnym tygodniu szykuje się znowu podwyżka, nie tak wielka ale jednak. Radzę się zaopatrzyć stosownie w mały zapas, mały bo przed świętami będą znowu wahania rynku. Teraz istotna sprawa- cukier marketowy, wymieniacie wszelakie sieciowe badziewia nie wiedząc że cena jest zależna od jakości, jakość w marketach jest skandaliczna!!!!! limity także w sklepach, dlatego jest limit aby jak najwięcej osób kupiło taniej (kryptoreklama psychologiczna) nie polecam zakupu cukru w marketach typu tesco, lidl, stonka, dlaczego nie udać się do najbliższej hurtowni i zakupić parę kilo więcej, jesteście w większości zmotoryzowani. Zawartość cukru w cukrze musi nam się zgadzać i koniec!!!! To moja branża więc jestem na bierząco. Pozdrawiam
______________________________________________________________________ pędzę bo nigdzie mi się nie śpieszy............
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości