Dzięki za aktualizacje. Jednak rurka fi 8 z miedzi nie jest tak mocno sztywna. Jest duża szansa na realizację pomysłu. Pokuszę się nawet o próbę zrobienia podwójnej spirali z rurki fi 6, aczkolwiek to będzie tylko próba. Rezultaty mogą być różne.
______________________________________________________________________ Picie alkoholu z umiarem, nie szkodzi nawet w największych ilościach.
Ostatnio edytowano czwartek, 11 lis 2010, 23:18 przez Wald, łącznie edytowano 1 raz
Mój pomysł dziś został zrealizowany. Udało mi się skręcić podwójną spiralę z rurki fi6 bez tokarki i wody w środku. Fakt równo i elegancko to może i nie jest ale ważne, że jest. Zużyłem na to 7 m rurki miedzianej.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. Zaloguj się lub Zarejestruj! aby mieć możliwość oglądania załączników.
______________________________________________________________________ Picie alkoholu z umiarem, nie szkodzi nawet w największych ilościach.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości