Beczułka szklana 0,75 l z 4 kieliszkamiBeczułki wykonane z grubego, dekoracyjnie oplecionego szkła. Zaopatrzone w kranik u swojej podstawy. Idealnie nadają się na prezent lub stół biesiadny.
Cena: 69,00 zł
Ta reklama jest widoczna tylko dla niezalogowanych użytkowników forum. Zaloguj
Wskaźnik zawartości alkoholu z termometrem Głównymi elementami miernika są: probówka, pływak z odpowiednio naniesioną skalą od 0 do 95 % objętości alkoholu oraz termometr do badania temperatury cieczy, umieszczony na stałe wewnątrz pływaka. Urządzenia te skalowane są w temperaturze 20 - 21°C.
Cena: 11,99 zł
Tytuł: Re: Problemy z wyświetlaniem "Alkoholi domowowych"!
Napisane: środa, 15 gru 2010, 20:17
Niestety, ale po przeniesieniu się na inny hosting i aktualizacji bazy mamy pewne problemy z ustabilizowaniem forum. Proszę wszystkich o cierpliwość i w razie awarii zgłaszania do mnie wszelkich problemów z forum. Po prostu chciałabym wiedzieć czy jeszcze oprócz tych o których wiem jest coś jeszcze.
P.S
Użytkownicy którzy mają mniej niż 30 postów napisanych przechodzą przez naszą akceptację.
______________________________________________________________________ Pozdrawiam Aga
Napisane: poniedziałek, 9 kwi 2012, 09:46
Niestety nie mogę się połapać w tym forum...
Jestem nowym użytkownikiem, w wielu działach nie mogę pisać nowych tematów, mimo iż na dole pisze że mogę. Ale to wszystko nic...
Zacząłem od dopiesczenia mojego profilu. A więc dodałem avatarka, kilka informacji, na koniec zmieniłem skórkę z czarnym tłem na białe ze względu na wzrok. I w tym momencie zonk - niewiele mi działa, do czarnej skórki powrotu nie znajduję. Coś tu jest przekombinowane.
Napisane: poniedziałek, 9 kwi 2012, 11:42
Witaj kolego, żeby wrócić na "czarne strony mocy" musisz wejść w swoje wiadomości (obok Twojego loginu - pod hasłem phpbb) tam po lewej stronie jest zakładka "opcje" i w niej "ustawienia forum" wejdz w nią i masz styl forum tam wybierz darkShining i zaznacz "Wyślij" A tak idąc w szczegóły to na ciemnych stronach nawigacja jest o wiele łatwiejsza i przyjemniejsza.
No a odnośnie pisania postów i tematów to jak nie możesz pisać? Pojawia się jakaś informacja o tym? Może po prostu Twoje posty/tematy przechodzą przez akceptację administratora/moderatora i dlatego się nie wyswietlają od razu. Wiekszość z nas tak miała na początku - chyba nikt nie narzeka na taki system...
Pozdrawiam
Ps. Po zmianie na białe (a dokładniej srebrne) strony naszego forum stwierdzam nieśmiało, że ten profil jest beznadziejny Mam nadzieje, że wszyscy mi wybaczą ale to białe to jest jakieś takie oklepane "c2h5oh'- wskie" - bimbrowe... Nasze czarne o wiele lepsze, nie powtarzalne, swojskie - jak to co robimy
______________________________________________________________________ Pędzę bo to mnie kręci...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości