Drożdże T Vodka StarT Vodka Star używany jest specjalny rodzaj drożdży, który zmniejsza ilość niepożądanych produktów fermentacji. Otrzymany alkohol jest łagodny i delikatny w smaku, bez nieprzyjemnych zapachów.
Cena: 9,20 zł
Chodzi o rozszerzalność cieplną. Z winem wszystko w porządku.
______________________________________________________________________ Nie oszczędzaj na specjalne okazje. Dziś jest ta specjalna! あなたが飲むしたい場合は、抵抗は無駄です。 Graf würdig der besten Honige.
Czyli mogę je juz butelkować nie musze sie martwić, że jest coś z nim nie taak? aha przeczytałem gdzieś że wino z wisni moze tylko 5 lat lerzakować dlaczego? co sie z nim dzieje po 5 latach??
A gdyby napisać tak: Czy mogę je już butelkować i nie muszę się martwić, że jest coś z nim nie tak? Aha, przeczytałem gdzieś, że wino z wiśni może leżakować tylko 5 lat. Dlaczego? Co się z nim dzieje po 5 latach?
Butelkować można dopiero po całkowitym odgazowaniu i sklarowaniu wina. Czy zrobiłeś dobry trunek, musisz ocenić sam. Z informacji które podałeś, ciężko ocenić, czy na pewno zakończyła się fermentacja, więc jak tu wziąć taką odpowiedzialność: "nie muszesiemartwić, że jest coś z nim nie taak?"
Cytuj:
wino z wisni moze tylko 5 lat lerzakować
Jeśli smaczne, to ciężko dłużej je utrzymać. To fakt. Jeśli jednak wyjdzie coś paskudnego w smaku, gwarantuje że wytrzyma o wiele dłużej w piwniczce.
______________________________________________________________________ Nie oszczędzaj na specjalne okazje. Dziś jest ta specjalna! あなたが飲むしたい場合は、抵抗は無駄です。 Graf würdig der besten Honige.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości