Wskaźnik zawartości alkoholu z termometremGłównymi elementami miernika są: probówka, pływak z odpowiednio naniesioną skalą od 0 do 95 % objętości alkoholu oraz termometr do badania temperatury cieczy, umieszczony na stałe wewnątrz pływaka. Urządzenia te skalowane są w temperaturze 20 - 21°C.
Cena: 11,99 zł
Witam wielkich tego świata. Czytam forum od kilu dni by zbędnych pytań nie zadawać, i byłem pewien że wiem wszystko i wybuduje głowice ZP bez porad. Nic bardziej mylnego heheheh! Koledzy, mam pytanie mogę mieć materiał za freee ale rozmiar rury fi 70x2.5 znaczy wewnątrz 65 mm kocioł 30 l z kuchni polowej. Pytanko czy fi rury może być i jakiej grzały ewentualnie trzeba? Myślałem o fi 50, ale darowanemu koniu w zęby się nie patrzy, proszę zatem o opinie i ewentualną konfiguracje sprzętu znaczy ZP. Jakiej grubości do tej średnicy i chłodnicę, ile met. z jakiej średnicy? Z góry dziękuję bo wiem że sobie z tym poradzicie!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości