Drożdże T Vodka StarT Vodka Star używany jest specjalny rodzaj drożdży, który zmniejsza ilość niepożądanych produktów fermentacji. Otrzymany alkohol jest łagodny i delikatny w smaku, bez nieprzyjemnych zapachów.
Cena: 9,20 zł
Tytuł: Re: [szybkowar] Pot still - mój zestaw za 280zł
Napisane: poniedziałek, 17 sty 2011, 15:56
Lukstir dlaczego nie zakupisz sobie sprzęcika z projektu nasze wspólne szkiełko? groszowa sprawa a połączenie banalnie proste. Macie przecież britisz mejl. Tak z ciekawości to gdzie nam się zakopałes na wyspach?
______________________________________________________________________ pędzę bo nigdzie mi się nie śpieszy............
Napisane: poniedziałek, 17 sty 2011, 18:00
Mój drogi kolego Rozrywek, bardzo bacznie obserwuję cały przebieg Tematu i każdego posta w nim.. Wczoraj nosiłem się z zamiarem napisania posta w formie pytania: Jaka byłaby cena??? Nie musi być dokładna, +-??? Jestem bardzo zainteresowany tym szkiełkiem. Proste i łatwe w obsłudze. Ps. Jako że doświadczenia zbyt wiele nie mam, nie udzielam się zbytnio w projektach lub ocenach. Jakkolwiek, projekt na moje oko jest na wysokim poziomie
Pozdrawiam serdecznie, Lukstir
______________________________________________________________________ Psocić każdy może , trochę lepiej lub trochę gorzej... Pozdrawiam serdecznie, Lukstir
Napisane: poniedziałek, 17 sty 2011, 19:12
Trochę nie w temacie, ale może modzi wybaczą
Lukstir napisał(a):
Wczoraj nosiłem się z zamiarem napisania posta w formie pytania: Jaka byłaby cena??? Nie musi być dokładna, +-??? Jestem bardzo zainteresowany tym szkiełkiem. Proste i łatwe w obsłudze.
A dzisiaj już nie jesteś zainteresowany ceną Orientacyjnie to cena będzie wynosić: - kolumna bez chłodniczki (tej na stałe przyklejonej) ok. 150-180zł netto - kolumna z chłodniczką ok. 180-200zł netto Piszę netto, bo nie wiem czy uda się bez "kwita" po tej cenie jako ostatecznej. Dokładne ceny będą jutro lub w środę po południu (jak wrócę z roboty)
Napisane: czwartek, 16 lut 2012, 11:21
Witam mam pytanie do kolegi Lukstira jak sie nazywa ta czesc która zamontowałes na pokrywce szybkowaru zamiast zaworu bezpieczenstwa poniewaz posiadam taki szybkowar i nosze sie z zamiarem zrobienia podobnej aparatury pozdrawiam
Napisane: czwartek, 16 lut 2012, 19:15
Witam, o ile się nie mylę to chyba śrubunek albo nypel, sam nie wiem, jakkolwiek powinieneś to dostać w sklepie z armaturą lub wod-kan, widziałem coś takiego w Liroy Merlin bodajże. Weź sobie najpierw wykręcony zaworek i wtedy dobierz właściwy rozmiar
______________________________________________________________________ Psocić każdy może , trochę lepiej lub trochę gorzej... Pozdrawiam serdecznie, Lukstir
______________________________________________________________________ Nie oszczędzaj na specjalne okazje. Dziś jest ta specjalna! あなたが飲むしたい場合は、抵抗は無駄です。 Graf würdig der besten Honige.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości