psota z wina kawowego
-
Autor tematu - Posty: 102
- Rejestracja: czwartek, 9 lut 2012, 14:27
- Krótko o sobie: Miedź, miedź i jeszcze raz miedź
- Status Alkoholowy: Gorzelnik
- Lokalizacja: Ropczyce
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Dzisiaj kolega przyniósł mi 20 l wina kawowego do puszczenia. Wino nie było mocne po dwukrotnym pędzeniu wyszło jakieś 4,5 l 45% w smaku jest dosyć dziwne ze swojej części zrobię trochę alaszu a do reszty dodam dębiny i na pare miesięcy do piwnicy (ciekawe ile wytrzymam). Opiszę walory organoleptyczne po wypiciu go za jakiś czas.
-
- Posty: 1896
- Rejestracja: środa, 4 lut 2009, 23:18
- Krótko o sobie: Lekko ześwirowany.
- Ulubiony Alkohol: śliwki i jabłuszka, rzecz jasna. I wisienki...
- Status Alkoholowy: Konstruktor
- Lokalizacja: Droga Mleczna, Lokalna Grupa Galaktyk
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 78 razy
Re: psota z wina kawowego
Pytanie powstaje, czy jak wypełnienie "przejdzie" aromatem nasypanego czegoś, to uda się jeszcze na takiej kolumnie czystą psotkę wyprodukować? Czy długo będzie miała posmak ostatnich kilku eksperymentów?
ポーランド語が書けますちょっと。
得意は満月の仕業の酒です。
Spécialité: Chateau de Garage, serie: La Lune Pleine
Lux Lunae luceat nos!
Disclaimer: Moje uczestnictwo w tym forum ma charakter czysto edukacyjno poznawczy.
得意は満月の仕業の酒です。
Spécialité: Chateau de Garage, serie: La Lune Pleine
Lux Lunae luceat nos!
Disclaimer: Moje uczestnictwo w tym forum ma charakter czysto edukacyjno poznawczy.