Drożdże T Vodka StarT Vodka Star używany jest specjalny rodzaj drożdży, który zmniejsza ilość niepożądanych produktów fermentacji. Otrzymany alkohol jest łagodny i delikatny w smaku, bez nieprzyjemnych zapachów.
Cena: 9,20 zł
Na Forum nastąpiła mała modyfikacja, sprawa dotyczy oglądania załączników, teraz można je oglądać tylko po zalogowaniu i wcześniejszym zarejestrowaniu.
Mam nadzieje że zachęci to więcej osób do aktywności piśmienniczej
Druga rzecz - wziąłem się wkońcu w kupe i dorobiłem brakujące ikonki do forów
Ta reklama jest widoczna tylko dla niezalogowanych użytkowników forum. Zaloguj
Beczułka szklana 0,75 l z 4 kieliszkami Beczułki wykonane z grubego, dekoracyjnie oplecionego szkła. Zaopatrzone w kranik u swojej podstawy. Idealnie nadają się na prezent lub stół biesiadny.
Cena: 69,00 zł
Promocja: 64,99 zł
Wskaźnik zawartości alkoholu z termometrem Głównymi elementami miernika są: probówka, pływak z odpowiednio naniesioną skalą od 0 do 95 % objętości alkoholu oraz termometr do badania temperatury cieczy, umieszczony na stałe wewnątrz pływaka. Urządzenia te skalowane są w temperaturze 20 - 21°C.
Cena: 11,99 zł
@Qba W imieniu wszystkich braci bardzo dziękuje Co do zmiany opcji przeglądania załączników bardzo dobry pomysł że dopiero po zalogowaniu się wyświetlają. Zachęci to może młode bractwo aby się przyłączyło do naszego forum.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości