Wino z porzeczek za słodkie, koniec fermentacji.
-
- Posty: 2739
- Rejestracja: czwartek, 10 lut 2011, 13:56
- Krótko o sobie: Parmezan, Ementaler i Roquefort, Duvel i Trappist - to moje nałogi.
- Ulubiony Alkohol: Im ciekawszy i starszy tym lepszy.
- Status Alkoholowy: Starszy Dziobomocznik
- Lokalizacja: PL
- Podziękował: 308 razy
- Otrzymał podziękowanie: 432 razy
- Kontakt:
Re: Wino z porzeczek za słodkie, koniec fermentacji.
W szkole dawali elementarz, żeby nauczyć się czytać? No to jak coś robisz po raz pierwszy to przedtem poczytaj. Chcesz naprawiać 17 blg - czyli masz cukromierz. A poza tym to wiemy, że "robisz" wino. Nie wiadomo z czego, nie wiadomo ile i nie wiadomo jak.
Zapraszam do mojego sklepu: https://alkohole-domowe.pl Pokolenie Silver jeszcze daje radę:)
-
- Posty: 2917
- Rejestracja: niedziela, 14 lis 2010, 22:18
- Krótko o sobie: Jestem fajnym człowiekiem, który ma więcej radości z dawania niż z brania.
- Ulubiony Alkohol: niepospolity i najlepiej bez banderolki; poszukiwania ciągle trwają...
- Status Alkoholowy: Amator Domowych Trunków
- Lokalizacja: Puszcza Goleniowska
- Podziękował: 159 razy
- Otrzymał podziękowanie: 298 razy
-
- Posty: 26
- Rejestracja: sobota, 21 sty 2017, 21:48
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz