Beczułka szklana 0,75 l z 4 kieliszkamiBeczułki wykonane z grubego, dekoracyjnie oplecionego szkła. Zaopatrzone w kranik u swojej podstawy. Idealnie nadają się na prezent lub stół biesiadny.
Cena: 69,00 zł
Żeby mi to było ostatni raz żeby na "pan" mówić. To było poniżej pasa. Jak to ktoś napisał wcześniej jesteśmy taką forumową rodzinką, a w rodzinie nie mówi sie na pan.
______________________________________________________________________ "Alkohol pity z umiarem nie szkodzi nawet w dużych ilościach. "
Ta reklama jest widoczna tylko dla niezalogowanych użytkowników forum. Zaloguj
Butelka Bahia 350 ml Wspaniała wysoka butelka ozdobna do nalewek. Cena: 16,99 zł
Promocja: 14,99 zł
Drożdże T Vodka Star T Vodka Star używany jest specjalny rodzaj drożdży, który zmniejsza ilość niepożądanych produktów fermentacji. Otrzymany alkohol jest łagodny i delikatny w smaku, bez nieprzyjemnych zapachów.
Cena: 9,20 zł
Oooops! Widzę, że przekroczyłem jakąś barierkę i szczerze kolegów przepraszam.
Postulatem niech będzie może podkreślenie obowiązku zaznajomienia się z treścią spraw zdrowotnych i bezpieczeństwa. Tematy są dośc jasno opisane.
@Szczub - przepraszam za użycie słowa 'pan' - tym bardziej, że sam wytykałem to Kucykowi! Było to (tak jak i u Qby 'Panowie' pisanie automatyczne. Obiecuję tu publicznie i uroczyście I z ręka na płucach: był to ostatni raz. Ostatni.
Do tematu wracać nie trzeba (Szczub) no bo nie ma dyskusji i znajdując się tutaj i pisząc definitywnie zakładamy, że jesteśmy pdpowiedzialni za siebie a nie za innych.
Julek. ps. Czas na dobry śmiech! Cha! cha! chaaaaaaa! cha!
ps2 @ Szczub - ostatni raz.
______________________________________________________________________ Wybrana stopka jest całkowicie niecenzuralna - tylko dla wybranych.
* PDPT - Niema obowiązku udzielania informacji osobie do której niema zaufania lub wie że ta osoba wykorzystała by wiedze sposób sprzeczny z kodeksem PDPT
______________________________________________________________________ "Alkohol pity z umiarem nie szkodzi nawet w dużych ilościach. "
Koledzy przy rejestracji chyba nie ma jednak potwierdzenia wieku, jest tylko zatwierdzanie lub nie regulaminu lub czegoś podobnego. Musze to przerobić na "wiek".
Cytuj:
Każdy PDPT - z definicji i umiejscowienia w/w Manifestu, w miarę możliwości i czasu powinien z chęcią uczestniczyć w forum poprzez wysyłanie postów dotyczących zainteresowania naszej braci aby w ten sposób poszerzać wiedzę i doświadczenie Swoje jak i innych bioroąc udział w dyskusjach.
nie wiem jak to ugryźć jakoś ugryzę
Cytuj:
PDPT - Niema obowiązku udzielania informacji osobie do której niema zaufania lub wie że ta osoba wykorzystała by wiedze sposób sprzeczny z kodeksem PDPT
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości