Drożdże T Vodka StarT Vodka Star używany jest specjalny rodzaj drożdży, który zmniejsza ilość niepożądanych produktów fermentacji. Otrzymany alkohol jest łagodny i delikatny w smaku, bez nieprzyjemnych zapachów.
Cena: 9,20 zł
Tytuł: Re: Popełniłem głupstwo i przy okazji zrobiłem eksperyment...
Napisane: czwartek, 18 mar 2010, 16:19
Hehe, jak będziesz w pobliżu Katowic, zapraszam. Nic nie szkodzi spróbować, bo może coś źle robiłem, w każdym razie zapraszam, a kto wie może będzie już mój pierwszy destylat home-made...
Napisane: piątek, 19 mar 2010, 09:21
Vitaj! Nie popełnia błędów... Super szpiegowską powieść napisałeś. Już myślałem , ze finał będzie taki , że po efekcie "motyla" otwierasz okno i skaczesz w dół ...... brudząc sobie kolana bo mieszkasz na parterze. Ale nie.. byłem kiepskim czytelnikiem wszak piszesz , że w całej klatce czułeś psocinkę i biegłeś po schodach. Pozdrawiam i dzięki za opis doświadczenia. ja niestety jeszcze błądzę i ciągle mam przebicia do atmosfery, a co za tym idzie marny efekt końcowy.
Napisane: piątek, 19 mar 2010, 15:42
Mieszkam w domku jednorodzinnym, klatkę schodową mam tylko od piwnicy do parteru i od parteru na piętro. Smród rozniósł się po całym domu, tak że aż w swoim pokoju poczułem
Na szczelność połączenia kolby z zamknięciem znalazłem sposób - smaruję uszczelkę olejem do smażenia i problem znika całkowicie
______________________________________________________________________ Przecier pomidorowy w cukrówce jest jak turbosprężarka w dieslu
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości