Beczułka szklana 0,75 l z 4 kieliszkamiBeczułki wykonane z grubego, dekoracyjnie oplecionego szkła. Zaopatrzone w kranik u swojej podstawy. Idealnie nadają się na prezent lub stół biesiadny.
Cena: 69,00 zł
Witam!!!!! Czy mógłby mi ktoś z Was pomóc w moim pierwszym zacierze, chciałbym zrobić jakąś cukrówkę o szlachetnym smaku / nie wiem tutaj poproszę też o jakąś alternatywę/. Mam dwa balony 20 i 15 litrów do dyspozycji, drożdże /ąlcotec 24 pure, bayanus g995, lub t3/, pożywki, etc... aparatura klasyczny pot still. Poprowadźcie mnie dobrze, proporcje, temperatury, czego unikać a co przestrzegać!!!!! z góry wielkie dzięki
______________________________________________________________________ dycha do dychy i strzelają kielichy!!!!
Tytuł: Re: pomoc w nastawie cukrówki + jakiś dodatek
Napisane: wtorek, 20 wrz 2011, 21:45
Kerry napisał(a):
Czego unikać?
Mylenia pojęcia zacieru i nastawu.
Ja jestem laikiem i pamiętaj że im więcej czytasz tym bardziej mi się poszerza obraz przez co zaczynasz się gubić i o drogę pytać!!!!! Tak choćby na tym etapie mylenia potrzebuję pomocy
______________________________________________________________________ dycha do dychy i strzelają kielichy!!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości