Drożdże T Vodka StarT Vodka Star używany jest specjalny rodzaj drożdży, który zmniejsza ilość niepożądanych produktów fermentacji. Otrzymany alkohol jest łagodny i delikatny w smaku, bez nieprzyjemnych zapachów.
Cena: 9,20 zł
Tak. Wreszcie są. Genialny pomysł dla mieszkańców blokowisk, uprawiających na trawnikach swe "ogródki". I oczywiście dla nas .
Przetrzepałem OBI i Leroy'a i za cholerę nie mogę znaleźć owych adapterów.... Nawet kolo na dziale ogród z wężami itp dziwnie na mnie patrzył jak mu powiedziałem że coś takiego istnieje. Jakaś podpowiedź w jakim konkretnie sklepie to widzieliście ?
z % pozdrowieniem robjach
______________________________________________________________________ z % pzdr --=:| robjach | :=-- ... my tu gadu gadu a psota się grzeje ....
W nawale chińszczyzny nie wiem czy znajdziesz. W hydraulicznym szybciej, pod warunkiem że sprzedawca (a w zasadzie właściciel) chce szukać nowości na których zarobi może złotówkę. Są takie sklepy, ale niewiele.
______________________________________________________________________ Nie oszczędzaj na specjalne okazje. Dziś jest ta specjalna! あなたが飲むしたい場合は、抵抗は無駄です。 Graf würdig der besten Honige.
No owszem, odwiedziłem OBI , Leroy Merlin i 3 sklepy typowo hydrauliczne i jak na razie nigdzie nie znalazłem Pewnie trafie przypadkiem jak już sam coś wykombinuje jak to w życiu
______________________________________________________________________ z % pzdr --=:| robjach | :=-- ... my tu gadu gadu a psota się grzeje ....
Otóż to. Najczęściej trzeba samemu coś wykombinować. Ja zbieram różne elementy z tworzywa, metalu i trzymam to w odpowiednich pojemniczkach. Do podłączenia wężyka do kranu, użyłem plastikowego elementu z... zepsutej, dziecięcej parasolki, ten element, do którego promieniści podłączone były druty. Wystarczyło ściąć go w jednym miejscu i pasował idealnie. Odkręcałem sitko, wkładałem zamiast niego ów element, zakręcałem i na wężyk czekał sobie króciec.
Niestety gdzieś go posiałem po paru psoceniach... Ale... dorobiłem kolejny, z końcówki buteleczki plastikowej, po jakimś farmaceutyku. Trzeba sobie radzić.
______________________________________________________________________ Pozdrawiam, Kerry omnia mea mecum porto
To taki "dinks" do przełączania kierunku przepływu Normalnie woda sobie płynie przez wylewkę, po wyciągnięciu "dinksa" zapierdziela przez ten chudy, boczny kruciec
______________________________________________________________________ SPIRITUS FLAT UBI VULT
Przełącznik jak najbardziej cacy, tylko małe "ale" fi tej wypustki trochę małe, co prawda nie ma w opisie ale nawet na oko widać że nie jest to fi8 ani fi10. Obawiam się że trzeba by było zastosować z jakąś redukcją
Przetrzepałem OBI i Leroy'a i za cholerę nie mogę znaleźć owych adapterów.... Nawet kolo na dziale ogród z wężami itp dziwnie na mnie patrzył jak mu powiedziałem że coś takiego istnieje. Jakaś podpowiedź w jakim konkretnie sklepie to widzieliście ?
Ja natknąłem się kiedyś na taki adapter w OBI na dziale "podlewadeł" ogrodowych. To było mniej więcej coś takiego jak w linku.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości