Drożdże T Vodka StarT Vodka Star używany jest specjalny rodzaj drożdży, który zmniejsza ilość niepożądanych produktów fermentacji. Otrzymany alkohol jest łagodny i delikatny w smaku, bez nieprzyjemnych zapachów.
Cena: 9,20 zł
Jak w temacie. W beczce zrobiłem nastaw po tygodniu wszystko fajnie, na drugi patrze pleśń. Co mogło pójść nie tak? Góra zamknięta jest tylko materiałem że by coś nie wpadło. Pomieszczenie nie wentylowane szczelnie zamknięte duszno tam i wilgotno. Da się coś z tym dalej zrobić ? Cukru mi nie żal ale psocić miałem na grunwald a tu taka buba.
______________________________________________________________________ pije do puki nie padnę. gdy padnę pije na leżąco
Cukrówka, bez dodatków. Cukier wtłoczyłem cały na samym początku nie na dwa razy. Obecnie przeniosłem bekę do lepiej wentylowanego pomieszczenia i szczelniej zatkałem.
______________________________________________________________________ pije do puki nie padnę. gdy padnę pije na leżąco
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości