W końcu ukończyłem swój projekt, zostały sprawy kosmetyczne i drobne niedociągnięcia. Za kega dałem 120. Jeszcze był jeden 30l i taki w oplocie z gumy za 100zł. Mufa koszt 80zł toczenie, 140zl materiał, bo nie było rurki, brałem wiedz pełny walec. termometr do wymiany i jedynie zastanawia mnie chłodnica z rurki fi 10, około 3m. Przy teście na wodzie trochę par wylatywało odpowietrzeniem, obawiam nie podoła na towarze. Wypełnienie około 15 pociętych zmywaków. Proszę o Wasze opinie.
Ostatnio edytowano środa, 23 lis 2011, 22:40 przez Wald, łącznie edytowano 1 raz
Mam 2m rurki fi 8 z KO i spokojnie skraplają wszystko- może masz za mały przepływ. Koniecznie przetrzyj te luty, bo koszmarnie wyglądają... Czym lutowałeś?
______________________________________________________________________ Zwykle jest tak, że im bardziej wóda śmierdzi drożdżami, pogonami i syfem, tym bardziej producent zasłania się "tradycją" albo "dziadkiem bimbrownikiem"...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości