Beczułka szklana 0,75 l z 4 kieliszkamiBeczułki wykonane z grubego, dekoracyjnie oplecionego szkła. Zaopatrzone w kranik u swojej podstawy. Idealnie nadają się na prezent lub stół biesiadny.
Cena: 69,00 zł
Witam, Interesuje mnie wydajność butli gazowej - mam kilka butli od 3,0 do 11 kg. Taboret 7,5kW. Ile godzin pracy całego układu zapewnia butla? Dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam.
______________________________________________________________________ (...) ile musiałbyś wypić żeby zagrać w Ich Troje?? ...hmm nie da się tyle wypić...
Butla 3kg starczała mi na 3 gotowania i później jeszcze długą pracę palnikiem....
______________________________________________________________________ Zwykle jest tak, że im bardziej wóda śmierdzi drożdżami, pogonami i syfem, tym bardziej producent zasłania się "tradycją" albo "dziadkiem bimbrownikiem"...
Przy taborecie 7,5kW butla 11kg wytrzymuje (u mnie) w granicach 25h do 27h. Do momentu zagotowania grzeję na maksa, póżniej lekko skręcam. Niewiem jaka byłaby wydajność, przy grzaniu na maksa (od poczatku do konca).
______________________________________________________________________ Jeszcze 14dni i będzie dwa tygodnie jak niepiję. Jestem abstynentem -tyle, że niepraktykującym.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości