Przeczytałem wszystkie tematy w dziale technicznym, do wyszukiwarki wpisywałem wszystko co przyszło mi do głowy w związku z wyglądem (skiny, skóry, motywy, wygląd, etc.) i za nic nie mogę odnaleźć opcji zmiany wyglądu(ani informacji, że tego nie ma).
W profil -> ustawienia prywatne, też nic nie mam. Przejrzałem wszystkie opcje w menu...
Mogę prosić o jakąś podpowiedź?
Skoro temat był poruszany wiele razy, niestety, muszę prosić o linka nie umiem odnaleźć-przyznaję.
Kiedyś był biały motyw, ale się nie przyjął. Obecnie chyba nie ma opcji wyboru. A co, czarny nie teges?
______________________________________________________________________ Zwykle jest tak, że im bardziej wóda śmierdzi drożdżami, pogonami i syfem, tym bardziej producent zasłania się "tradycją" albo "dziadkiem bimbrownikiem"...
A daj spokój... Jak w nocy czytam forum, spojrzę po pokoju, to mam wrażenie, że wszędzie śmigają białe myszki. Może forum ok, a to wszystko przez przedgony?
Przydałaby się choćby możliwość przeglądania forum w wersji lofi.
Mi osobiście bardzo odpowiada ten szablon /z wykształcenia jestem artystą plastykiem/, a białe myszki można wszędzie zobaczyć jeśli ktoś zbytnio nie uważa w naszym hobby
______________________________________________________________________ dycha do dychy i strzelają kielichy!!!!
.....A w dodatku, znajdziesz na bliźniaczych forach zwrot "na czarnych stronach". To o naszym form. To nas wyróżnia. Czarne tło jest już znakiem, rozpoznawalnym znakiem. Czy wyobrażasz sobie, że wolno to zaprzepaścić?
______________________________________________________________________ Nie oszczędzaj na specjalne okazje. Dziś jest ta specjalna! あなたが飲むしたい場合は、抵抗は無駄です。 Graf würdig der besten Honige.
Wystarczy zostawić czarny motyw jako domyślny. Wald, ja prosiłem tylko jakąś alternatywę. Świeżak, który otworzy te stronę, zobaczy czarny podstawowy motyw, i zanim zapragnie go zmienić, minie sporo czasu
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości