______________________________________________________________________ ...Dobro piszą na wodzie, zło ryją w kamieniu... Jeśli coś się powtarza to przestaje być zbiegiem okoliczności...Diabeł kocha ignorantów...
Może i odróżniający i symboliczny, ale osobiście nie mogę w takiej wersji długo czytać. Większość stron jest jasnych i jak przełanczam między zakładkami to oczy po prostu bolą.
W operze wyłanczam style i mam biała stronę, niestety jest wtedy trochę niepoukładana. Domyślnego stylu w profilu nie zmieniam, bo często wchodzę 'incoguto' (w operze coś nie zapamiętuje użytkownika).
Jak widać, nie tylko ja mam problem. Może Qba nad Wami też się zlituje i dorzuci co trzeba do profilu
Jeśli to niezbędne, proszę o wydzielenie treści Temat początkowo został odrzucony, podobno gdzieś był na forum. Trzepałem wszystko w górę i w dół, straciłem kilka godzin.. Po czym założyłem go ponownie, tym razem przeszedł. Korzystając z okazji chciałbym pozdrowić Moda, który odrzucił mój post To nie płacz, czy rzewne żale, tylko apel o wzajemne szanowanie się
Druga sprawa, że na maila dostajemy info: temat/post został zatwierdzony/odrzucony, w mailu brak treści postu/tematu oraz nicka Moderatora (można by wtedy dopytać via PM o co kaman...).
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości