Drożdże T Vodka StarT Vodka Star używany jest specjalny rodzaj drożdży, który zmniejsza ilość niepożądanych produktów fermentacji. Otrzymany alkohol jest łagodny i delikatny w smaku, bez nieprzyjemnych zapachów.
Cena: 9,20 zł
Tytuł: Re: moja kolumienka i wypełnienie szklane ale ....
Napisane: piątek, 29 maja 2009, 20:11
a ja pozwlę sobie zauważyć że test z magnestem się nie sprawdza bo większość nadających się do naszych celów zmywaków jest przyciągana przezmagnes...z drugiej jednak strony jeśli jakiś nie będzie przyciągany to na pewno będzie dobry dla nas tylko ze świecą szukać takiego co go magnes nie ruszy. Z tego co mi wiadomo to tylko MORANA a właściwie jej zewnętrzna warstwa nie była przyciągana przez magnes i chyba CORAL MAX chociaż ten delikatnie kleił się do magnesu
Ta reklama jest widoczna tylko dla niezalogowanych użytkowników forum. Zaloguj
Półka Sveda IV - na 32 butelki wina Drewniana, bukowa półka na wino lub inne alkohole. Doskonała do prezentacji własnych wyrobów.
Cena: 539,00 zł
Promocja: 499,00 zł
Drożdże T Vodka Star T Vodka Star używany jest specjalny rodzaj drożdży, który zmniejsza ilość niepożądanych produktów fermentacji. Otrzymany alkohol jest łagodny i delikatny w smaku, bez nieprzyjemnych zapachów.
Cena: 9,20 zł
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości