Witam Na początku chciałem wam podziękować za informacje, które tu nabyłem . Nie jest to nic specjalnego. Sugerowałem się innymi zdjęciami i innymi informacjami. I dlatego sam zaczne psocić w domowym zaciszu i chciałbym się podzielić z wami tym, co stworzyłem i proszę o wasze opinie oraz wskazówki, co zmienić na lepsze. Dziś dołączam tylko dwa zdjęcia, ale obiecuje że będzie więcej, jak aparatura będzie kompletna i zacznę brykać. Sprzęt:
Destylator, deflegmator i odstojnik szklany i jakies coś z węglem, ale nie wiem czy będę tego używać. Szybkowar 7 l, stal nierdzewna - jeszcze go nie mam. Szybkowar będzie pod deflegmatorem, żeby uzyskać refluks. Wszystko zakupione na Allegro. Kawałek płyty od sąsiada. Kilka kątowników ze sklepu budowlanego. Wężyki silikonowe ocieplone pianką do ocieplania rur i związane taśmą. Obejmy miałem tylko takie, bo nic innego nie moglem dostać. Dwa pierwsze odstojniki ocieplone, żeby nie tracić temperatury. Przeprasza za jakość zdjęć - robione telefonem.
Pozdrowienia [mod] Poprawiono masę tekstu. Ortografia (w tym polskie znaki!), interpunkcja i styl kuleją. Następny tak niechlujnie napisany post poleci out.
______________________________________________________________________ "Nigdy nie polemizuj z idiotą. On najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona siłą własnych argumentów."
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości