Drożdże T Vodka StarT Vodka Star używany jest specjalny rodzaj drożdży, który zmniejsza ilość niepożądanych produktów fermentacji. Otrzymany alkohol jest łagodny i delikatny w smaku, bez nieprzyjemnych zapachów.
Cena: 9,20 zł
Hejka, pewnie część z was zauważyła, że pojawiła się nowa ikonka na górze forum o nazwie "czat" oraz na stronie głównej w dolnej części strony pojawiło się okno z mini - czatem. Czat póki co jest w fazach testowych - co jednak nie oznacza, że nie macie pisać i sami testować. Zapraszam do udziału w pogawędkach luźno - poważnych.
P.S. Ikona "czat" otworzy wam oddzielne okno z czatem.
______________________________________________________________________ Pozdrawiam Aga
Qba, jest opcja żeby dorobić do czatu takie okienko jak z emotkami i żeby były tam symbole? Jakieś "fi", "alfa", "omega", "+/-", "^2", "^3" itp?
______________________________________________________________________ Zwykle jest tak, że im bardziej wóda śmierdzi drożdżami, pogonami i syfem, tym bardziej producent zasłania się "tradycją" albo "dziadkiem bimbrownikiem"...
Też mnie to zaciekawiło. Moda raczej nie będzie, ale emoticony można dodać ręcznie. Tylko trzeba je miec..... Ja znalazłem tylko czarne http://gfx.invisionize.com/db/index.php/f/6604 Można przerobić na białe, albo zrobić samemu
______________________________________________________________________ Wypijmy za błędy......
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości