Beczułka szklana 0,75 l z 4 kieliszkamiBeczułki wykonane z grubego, dekoracyjnie oplecionego szkła. Zaopatrzone w kranik u swojej podstawy. Idealnie nadają się na prezent lub stół biesiadny.
Cena: 69,00 zł
Proponuję wykonać taką samą próbę z użyciem spirytusu/destylatu, już nie będzie tak ładnie. Swój aparat wzoruję na rozwiązaniu kolegi Gobo i pierwszy grzybek przyciąłem za mocno, tzn. daszek miał za krótkie spady - alkohol kapilarnie wchodził na spód grzybka i kapał stamtąd w dół, natomiast przy próbie wodnej było ok.
______________________________________________________________________ Wszystko jest na forum, wystarczy poszukać - to taka złota myśl ... z podręcznika dla akwizytorów
Proponuje dobrze czytać moje posty. Próbę wykonywałem na wodzie jak i "psocie" ! ! !. Mam kilka fotek, z wodą i psotą, a także pod różnymi kątami co by to niedowiarki nie stękały.
Z tego co zauważyłem jeśli dobrze jest coś wykonane z głową to żadnych niespodzianek nie będzie.
Witam Mam prośbę do kolegi Zygmunta, czy można zaktualizować foty? Czasami wyobraźnia to za mało i przydało by się poprzeć projekt jakimś obrazkiem Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość