Drożdże T Vodka StarT Vodka Star używany jest specjalny rodzaj drożdży, który zmniejsza ilość niepożądanych produktów fermentacji. Otrzymany alkohol jest łagodny i delikatny w smaku, bez nieprzyjemnych zapachów.
Cena: 9,20 zł
Temat wyoblanych kształtów przerabiałem ok. pół roku temu. Zainteresowanym polecam kontakt z warsztatami produkującymi różne elementy dla kościołów. Wśród elementów do żyrandoli, kielichów i in. można było znaleźć znajome kształty Do tego trochę ręcznej roboty aby to wszystko dopasować i połączyć lutem twardym. Podany powyżej sprzedawca z allegro nie posiadał niestety formy na 300-350mmm. Może dla większego zamówienia zrobiłby taką formę.
Cytuj:
jak będzie się czuł zdradzony mąż
Znając zaściankowych Irysów dni tej kobiety są policzone
Mnie również marzy się taki miedziany klasyk Na znalezienie starego w PL pewnie nie ma szans. A jak wygląda sprawa nowych alembików? Penetrował może ktoś temat? Na sąsiednim forum trafiłem na taką stronę: www.coppermasters.com Alembik 15l z transportem do PL zamyka się w 190 EUR. Co wy na to?
W Portugalii można znaleźć taniej... 190 erosów za 15l trochę za drogo, nawet z przesyłką... Ostatnio byłem tam na mini expres wycieczce, i widziałem fajne sprzęty za cenę powiedzmy dostępną i o większej pojemności.
______________________________________________________________________ ...Dobro piszą na wodzie, zło ryją w kamieniu... Jeśli coś się powtarza to przestaje być zbiegiem okoliczności...Diabeł kocha ignorantów...
Ostatnio edytowano sobota, 5 lis 2011, 19:54 przez radius, łącznie edytowano 1 raz
Cyna nic nie zrobi, mi się wydaje że jest po to aby chronić miedz przed utlenianiem się. Ale nie wszystkie są cynowane.
Pierwsze pytanie kol. lech.zywiec dopowiedziane na PV.
______________________________________________________________________ ...Dobro piszą na wodzie, zło ryją w kamieniu... Jeśli coś się powtarza to przestaje być zbiegiem okoliczności...Diabeł kocha ignorantów...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości