Witajcie potrzebuje mate silikonową, ale nigdzie nie mogę jej dostać. Próbowałem zrobić sam na szybie ze silikonu sanitarnego, ale nie mogłem go od kleić. Musiałem nożem do filetowania "filetować silikonowa mate". Moje pytanie brzmi *ma ktoś pomysł na zrobienie maty w prosty sposób? *nie kłopotliwy i prosty
Wszystko OK, tylko zapomniałeś wysmarować szyby płynem do mycia naczyń:-) Ja osobiście robię takie maty na jednej szybie z doklejonymi do niej dystansami (im wyższe tym mata grubsza) w postaci najczęsciej patyczków do lodów a następnie smaruje całość roztworem płynu do naczyń, nanoszę silikon i gładką linijką (też maczaną w płynie) wygładzam. Najczęściej po ok. 24h wszystko jest już ładnie zastygnięte:-)
______________________________________________________________________ Nie oszczędzaj na specjalne okazje. Dziś jest ta specjalna! あなたが飲むしたい場合は、抵抗は無駄です。 Graf würdig der besten Honige.
______________________________________________________________________ Zwykle jest tak, że im bardziej wóda śmierdzi drożdżami, pogonami i syfem, tym bardziej producent zasłania się "tradycją" albo "dziadkiem bimbrownikiem"...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości