Beczułka szklana 0,75 l z 4 kieliszkamiBeczułki wykonane z grubego, dekoracyjnie oplecionego szkła. Zaopatrzone w kranik u swojej podstawy. Idealnie nadają się na prezent lub stół biesiadny.
Cena: 69,00 zł
Witam wszystkich, mam pytanie czy nie wiecie gdzie najtaniej kupić kołnierze do łączeniai kolumny w moim przypadku rury stalowej o d=60mm Wielu z was ma takie rozwiązanie w swoim sprzęcie i napewno wiecie gdzie najlepiej kupić, ja byłem w jednym sklepie i padła cena 60zł za sztuke, poszukałem troche w necie i znalazłem takie po 40zł ,pomyślałem że może da sie kupić jeszcze taniej. Z góry dzięki za pomoc.
Ta reklama jest widoczna tylko dla niezalogowanych użytkowników forum. Zaloguj
Drożdże T Vodka Star T Vodka Star używany jest specjalny rodzaj drożdży, który zmniejsza ilość niepożądanych produktów fermentacji. Otrzymany alkohol jest łagodny i delikatny w smaku, bez nieprzyjemnych zapachów.
Cena: 9,20 zł
W punkcie cięcia waterjetem albo laserem. Jeden mam za darmo, za drugi dałem dychę.
______________________________________________________________________ Zwykle jest tak, że im bardziej wóda śmierdzi drożdżami, pogonami i syfem, tym bardziej producent zasłania się "tradycją" albo "dziadkiem bimbrownikiem"...
______________________________________________________________________ "Nigdy nie polemizuj z idiotą. On najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona siłą własnych argumentów."
Czyli taka wywijka wystarczy? Bo zastanawiałem się czy nie nastąpi jej wygięcie, ale skoro sama rura ma 2mm to i wywijka o grubości 2mm powinna wystarczyć.
______________________________________________________________________ Zwykle jest tak, że im bardziej wóda śmierdzi drożdżami, pogonami i syfem, tym bardziej producent zasłania się "tradycją" albo "dziadkiem bimbrownikiem"...
Od siebie polecam http://www.pepespj.com.pl Mają duże lepsze ceny niż heco. Osobiście stosuję wywijki z grubszej blachy - 3mm. Koszt około 15-16zł za sztukę. O ile dobrze pamiętam 2mm kosztują chyba 10zł.
Padła gdzieś cena 60 zł za kołnierz. Chore. Śrubunek DN65 można za takie pieniądze kupić...
______________________________________________________________________ ポーランド語が書けますちょっと。 得意は満月の仕業の酒です。 Spécialité: Chateau de Garage, serie: La Lune Pleine Lux Lunae luceat nos! Disclaimer: Moje uczestnictwo w tym forum ma charakter czysto edukacyjno poznawczy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości