Beczułka szklana 0,75 l z 4 kieliszkamiBeczułki wykonane z grubego, dekoracyjnie oplecionego szkła. Zaopatrzone w kranik u swojej podstawy. Idealnie nadają się na prezent lub stół biesiadny.
Cena: 69,00 zł
Witam Jako że jestem początkujący na tym forum, pomyślałem że przedstawię kolegom mój bimbrofor. Przerobiłem go dosyć mocno po poprzednim właścicielu. Ze starej konstrukcji pozostała wężownica, resztę dorabiałem sam z pomocą znajomych. Ale po przeczytaniu kilku tematów na tym forum stwierdziłem że do idealnego bimbroforu trochę jeszcze brakuje. Aktualnie jestem w trakcie przeróbki o rezultatach na pewno napisze. A puki co:
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. Zaloguj się lub Zarejestruj! aby mieć możliwość oglądania załączników.
No nie wierzę własnym oczom Keg z nierdzewki jako chłodnica i do tego większy od bojlera Buduj kolumnę, ładna chłodnice a kega z przyjemnością odkupie. Pozdrawiam.
______________________________________________________________________ Gdybyśmy robili to co inni uważają za możliwe ludzie nadal mieszkaliby w jaskiniach.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości