Beczułka szklana 0,75 l z 4 kieliszkamiBeczułki wykonane z grubego, dekoracyjnie oplecionego szkła. Zaopatrzone w kranik u swojej podstawy. Idealnie nadają się na prezent lub stół biesiadny.
Cena: 69,00 zł
Umieszczamy tu tylko krótkie ogłoszenia o kupnie lub sprzedaży. Aukcje z Allegro prosimy umieszczać w dziale: Ogłoszenia Komercyjne.
Forumowicze, którzy kupią już dany przedmiot, zobowiązani są do zgłoszenie posta/ogłoszenia do usunięcia swojego postu lub przeedytowania postu i umieszczenia informacji, że ogłoszenie jest nieaktualne.
Forumowicze, którzy znajdą tu coś dla siebie, piszą do użytkownika, który wystawia dany przedmiot i dalsze czynności przeprowadzają już miedzy sobą.
Mile widziane fotki przedmiotów, które chcecie kupić bądź sprzedać.
Każde ogłoszenie koniecznie w nowym/osobnym temacie! (Chodzi o porządek i przejrzystość aukcji) Nazywając temat z ogłoszeniem, postępujcie według następujących zasad:
[SPRZEDAM] chłodnica szklana 40cm; [ODDAM] metr rurki miedzianej; [KUPIĘ] bule do wina 35 litrów; itp...
Obowiązuje zakaz sprzedaży artykułów alkoholowych.
Uwaga! Ogłoszenia typu allegro, ebay, swistak i inne aukcje internetowe oraz te typowo komercyjne prosimy umieszczać w dziale Ogłoszenia Komercyjne, w przeciwnym wypadku będą one kasowane (nieprzenoszone)!
Tytuł: Re: [przyjmę] kapsle po piwie i innych napojach
Napisane: czwartek, 11 sie 2011, 14:35
Małe browary rzadko maja własne nadruki na kapslach... Diamen, wal na PW.
______________________________________________________________________ Zwykle jest tak, że im bardziej wóda śmierdzi drożdżami, pogonami i syfem, tym bardziej producent zasłania się "tradycją" albo "dziadkiem bimbrownikiem"...
Napisane: sobota, 13 sie 2011, 22:37
No to kolego sympatyczny w ciągu jednego dnia pracy mam 24 rodzaje różnych kapsli, po 2 sztuki każdego rodzaju. Z tego u ciebie w galerii widziałem ok 4.
Także bez flaszki się chyba nie obejdzie......
Pozdrawiam.
______________________________________________________________________ pędzę bo nigdzie mi się nie śpieszy............
Napisane: poniedziałek, 15 sie 2011, 16:14
No to masz niezłe tempo na pewno się odwdzięczę. Uzupełniłem album, tutaj widać nowości: http://imageshack.us/f/834/nowek.jpg/ W Czechach piwo tanie jak woda, w 3 dni dużo kapsli doszło
Napisane: niedziela, 11 wrz 2011, 18:57
Aby nie być gołosłownym przesyłam foto. Trochę Holandii i Belgii. Wszystkiego masz po 2-3 sztuki abyś miał na wymianę. Coś się jeszcze dozbiera. Podaj na pw adres to ci je wyślę. Pozdrawiam.
Ps: Jak mnie wywalą z roboty za chlanie to masz ciepło, kapsel mam zabrać a z browarem co? Wylać?
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. Zaloguj się lub Zarejestruj! aby mieć możliwość oglądania załączników.
______________________________________________________________________ pędzę bo nigdzie mi się nie śpieszy............
Napisane: czwartek, 13 paź 2011, 10:54
Bardzo dziękuję użytkownikowi Rozrywek za przesyłkę z kapslami. Fajnie, że istnieją jeszcze takie bezinteresowne osoby . Jeśli mógłbyś to podaj mi swój adres na PW, bo na paczce jest nieczytelny. Odwdzięczyłbym się jakimś alkoholem.
Napisane: poniedziałek, 6 lut 2012, 16:30
kurcze, rozrywek Wchodzę po długiej przerwie na forum a tu niespodzianka. Jeszcze nic do mnie nie doszło, ale teraz będę czekać z niecierpliwością na pocztę. Bardzo dziękuję za bezinteresowną pomoc.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości