Admini też mogą głosować, też są ludźmi W końcu wszyscy płyniemy na tym samym statku Qba też gdzieś się tu szwenda niech się wypowie, bo w końcu to on będzie musiał zrobić kalendarz ... Wiosna, lato, jesień, zima, jest przez cały rok... TOWARZYSZE ZORGANIZUJCIE SIĘ, DLA DOBRA WSPÓLNOTY ZWIĄZKÓW AD.
______________________________________________________________________ ...Dobro piszą na wodzie, zło ryją w kamieniu... Jeśli coś się powtarza to przestaje być zbiegiem okoliczności...Diabeł kocha ignorantów...
Od 15 marca do 1 kwietnia mniej więcej, zaczyna się odbiór wody brzozowej. Tak że szykujcie wiertarki i sprzęt do odbioru towaru. Zanim ktoś coś zrobi niech się po informuje.
______________________________________________________________________ ...Dobro piszą na wodzie, zło ryją w kamieniu... Jeśli coś się powtarza to przestaje być zbiegiem okoliczności...Diabeł kocha ignorantów...
Ostatnio edytowano sobota, 3 mar 2012, 14:15 przez Partyzant, łącznie edytowano 1 raz
Miałem Ci o tym napisać że w twoich stronach nic z tego, chyba że ktoś ma prywatnie U mnie widzę brzozy nawet z okna.
Jak wcześniej pisałem, jestem za technologia googla. Stworzyłem testowo taki kalendarz
Jak widać jest publiczny, można go po prostu przeglądać, wpiąć go do swojego kalendarza google, osadzić na stronie html, eksportować do xml lub do zewnętrznych aplikacji więc wydaje się to dosyc przenośne i uniwersalne rozwiązanie. Mogę dać prawo edycji innym osobom, także może być w 100% społecznościowy.
Na razie tylko testowo jeden wpis dotyczący zbioru soku z brzozy.
Fajnie to wygląda, u mnie pokazuje się to nawet w Hiszpańskim języku. Ale tytuł powinien chyba być inny, tak przynajmniej mi się wydaje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości