Jakość "domówki"

Tu możecie pisać posty, które mają wymiar bardziej filozoficzny niż teoretyczny na temat alkoholu wytwarzanego w domu...
Awatar użytkownika

Spiritussamogon
10
Posty: 17
Rejestracja: środa, 28 wrz 2016, 19:56
Krótko o sobie: Jedz, tańcz i pij póki ci wystarczy sił
Baw się za dwóch póki nie przeszkadza brzuch
W pogodne dni i gdy życie z ciebie drwi
Śmiej się i za kufel chwyć
Ulubiony Alkohol: Domowej roboty trunki
Status Alkoholowy: Amator Domowych Trunków
Lokalizacja: lubelskie
Podziękował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Post autor: Spiritussamogon »

Zamiast określać nasz wyrób bimberkiem, to zacznijmy mówić o nim domowa wódeczka. Wtedy niewtajemniczeni bardziej docenią smak i serce włożone w produkcje trunku. Szczególnie że do porównani użyją skojarzeń z nie najlepszą wódką sklepową. A porównanie do stereotyp bimbru zawsze da negatywne odczucia. Chyba że zapodamy degustatorom prawdziwego oślepiacza i wykręć ryja.
alembiki
ODPOWIEDZ

Wróć do „Bimbrownia”