Beczułka szklana 0,75 l z 4 kieliszkamiBeczułki wykonane z grubego, dekoracyjnie oplecionego szkła. Zaopatrzone w kranik u swojej podstawy. Idealnie nadają się na prezent lub stół biesiadny.
Cena: 69,00 zł
I mam problem, bo z góry mówię że elektryki jestem całkiem zielony, i nie wiem jaki regulator czy termostat do niej wybrać ewentualnie z czego? Jeśli chodzi o samo podłączanie to mam od tego znajomego który trochę w tym siedzi.
Tytuł: Re: Jaki regulator/termostat do grzałki 2000W
Napisane: poniedziałek, 11 lip 2011, 20:11
Regulator obsługujący do 2,5kW, żeby był zapas. Termostat- żaden.
______________________________________________________________________ Zwykle jest tak, że im bardziej wóda śmierdzi drożdżami, pogonami i syfem, tym bardziej producent zasłania się "tradycją" albo "dziadkiem bimbrownikiem"...
Napisane: poniedziałek, 11 lip 2011, 21:56
Za słaby! To tylko 10% mocy.
______________________________________________________________________ Nie oszczędzaj na specjalne okazje. Dziś jest ta specjalna! あなたが飲むしたい場合は、抵抗は無駄です。 Graf würdig der besten Honige.
Napisane: poniedziałek, 11 lip 2011, 22:07
Jak nie chcesz grzebać, to mam gotowce. Podłączasz do grzałki i do prądu. Chcesz, pisz na PW.
______________________________________________________________________ Zwykle jest tak, że im bardziej wóda śmierdzi drożdżami, pogonami i syfem, tym bardziej producent zasłania się "tradycją" albo "dziadkiem bimbrownikiem"...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości