Tytuł: Re: Jaka jest szansa, że policja zapuka do naszych drzwi?
Napisane: niedziela, 2 paź 2011, 04:34
Jeśli ktoś robi to na mały użytek dla siebie, to raczej nie powinien mieć problemów z tego względu że złapanie takiego człowieka i zrobienie mu sprawy to po prostu ośmiesza Policję i ją kompromituje jeszcze bardziej, więc Policja takich spraw nie chce robić, bo porównuje się ją do milicji z czasów stanu wojennego. W Polsce w błahych sprawach Policja reaguje tylko w trzech sprawach, lekkie narkotyki, polityczne poglądy i broń palna. Mój kolega zbierał militaria, znalazł zardzewiałą lufę z karabinu, zapytał na forum internetowym z jakiego karabinu jest ta lufa, za trzy dni byli u niego z nakazem przeszukania i dostał zawiasy, w teorii groziło mu do 8 lat za posiadanie "części broni palnej". Ja kiedyś w internecie napisałem mój pogląd polityczny dotyczący innych ras ludzkich, mówiąc wprost to napisałem o swojej niechęci do arabów, murzynów i cyganów. Za parę dni u mnie byli i cała jazda się zaczęła, najpierw kilkugodzinne przesłuchania, łącznie z zastraszaniem po to żebym się przyznał i dobrowolnie poddał karze. Później miałem sąd, sprawę wygrałem, ale prokurator nie daje za wygraną i napisał apelację, więc teraz czekam na sprawę apelacyjną. Cała sprawa trwa już ponad rok, jak widać napisanie po pijaku jednego zdania w internecie na temat multikultury może skutkować niezłymi kłopotami. Więc jak na razie to bimbrownikom policja nieco odpuściła, bo bimbrownictwo nie robi sensacji, wiadomo że alkohol jest u nas tradycją, co innego groźni narodowcy, narkomani czy też mafiozi z lufą od starego karabinu. To po prostu lepiej brzmi w mediach, można to przedstawić że ujęło się groźnych bandytów, a bimbrownictwo budzi u ludzi śmiech, bo któż nie pił bimbru za PRLu, nawet w Czeskich bajkach to pędzą bimber, zobaczcie sami
Ta reklama jest widoczna tylko dla niezalogowanych użytkowników forum. Zaloguj
Wskaźnik zawartości alkoholu z termometrem Głównymi elementami miernika są: probówka, pływak z odpowiednio naniesioną skalą od 0 do 95 % objętości alkoholu oraz termometr do badania temperatury cieczy, umieszczony na stałe wewnątrz pływaka. Urządzenia te skalowane są w temperaturze 20 - 21°C.
Cena: 11,99 zł
Promocja: 9,99 zł
Butelka Bahia 350 ml Wspaniała wysoka butelka ozdobna do nalewek. Cena: 16,99 zł
Napisane: niedziela, 2 paź 2011, 11:17
No, chlać to nie potrafili. Chociaż do samego momentu konsumpcji, to im sie wszystko udawało wyśmienicie. Jak nie robota u ajetosów. Wygląda na to, że im dobrze wychodzi tylko pędzenie bimbru, bo jak mają dajmy na to basen wybudować, to kończy się trzęsieniem ziemi i tsunami.
______________________________________________________________________ ポーランド語が書けますちょっと。 得意は満月の仕業の酒です。 Spécialité: Chateau de Garage, serie: La Lune Pleine Lux Lunae luceat nos! Disclaimer: Moje uczestnictwo w tym forum ma charakter czysto edukacyjno poznawczy.
Napisane: środa, 5 paź 2011, 21:43
To masz szczęście chłopie, bo gdybyś napisał coś o żydach ( synów Izraela ) to dostał byś dożywocie , a z domu to odebrał by Cie MOSAD z oskarżeniem o antysemityzm
Według książki " Prawdziwa Historia Club-u Bildergerg " Autora Daniel Estulin. Gdzie byś nie był na świecie i ubliżywszy żydowi to automatycznie Cie zamykają ( masz problemy ) Tak to sobie wykombinowali...
... Pradziadek Buscha pomógł Hitlerowi dojść do władzy... Jeszcze inny żyd pomógł "podobno" FINANSOWAĆ Holokaust...
......... Jestem już tak napity ze bzdury gadam
______________________________________________________________________ ...Dobro piszą na wodzie, zło ryją w kamieniu... Jeśli coś się powtarza to przestaje być zbiegiem okoliczności...Diabeł kocha ignorantów...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości