Tytuł: Re: Jak nazywacie swoje własne "kompozycje"?
Napisane: środa, 2 lut 2011, 12:43
Nazywam " WÓDKA SAMI SWOI " Ale jeszcze dumam.
______________________________________________________________________ ...Dobro piszą na wodzie, zło ryją w kamieniu... Jeśli coś się powtarza to przestaje być zbiegiem okoliczności...Diabeł kocha ignorantów...
Napisane: sobota, 30 kwi 2011, 12:50
Ja kiedyś podarowałem koledze 1l takiego 70% w butelce po napoju "Krzyś", gdy tego spróbował to zwaliło go z nóg, takie mocne, i nazwał to "Krzyś to Szatan", i od teraz jest to Szatan lub Krzyś.
Napisane: sobota, 30 kwi 2011, 23:25
Moja nazwa "firmowa" to AMEN. Z czarną nalepką.
______________________________________________________________________ Z bimbrownictwem jest jak z prohibicją. Tyle że 90 lat temu. I znowu jesteśmy 100 lat za murzynami.
Napisane: piątek, 22 lip 2011, 20:31
Jeśli można to chciał bym przedstawić dwie fotografie. Z nich wynika czemu mój trunek nazywa się amen. Szczerze? Jak się wypije go to amen, ale następnego dnia rano wstaje się żeźwiuteńki jak zefirek. Głowa nie boli, a to ważne.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. Zaloguj się lub Zarejestruj! aby mieć możliwość oglądania załączników.
______________________________________________________________________ Z bimbrownictwem jest jak z prohibicją. Tyle że 90 lat temu. I znowu jesteśmy 100 lat za murzynami.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości