Beczułka szklana 0,75 l z 4 kieliszkamiBeczułki wykonane z grubego, dekoracyjnie oplecionego szkła. Zaopatrzone w kranik u swojej podstawy. Idealnie nadają się na prezent lub stół biesiadny.
Cena: 69,00 zł
Witam. Przeglądając sieć natknąłem się na - www.amazingstill.com Postanowiłem to cudeńko zrobić. I tu pojawił się pierwszy problem: Skąd wziąć nisko watową grzałkę z termostatem która będzie mieć regulację 45-50C? Wszystkie sprzedawane na alledrogo mają termostat do 32C. Zaznaczam iż jestem totalnym laikiem w kwestii termostatów i grzałek. Ma ktoś jakieś propozycje? Robił już ktoś to cudo?? I skąd wziąć 10l plastikowy pojemnik do wnętrza? tak by %% go nie rozpuściło. Planuje je zrobić do wstępnego przerobu zacieru, aby potem je przekręcić na pełnoprawnym potstillu. Może jakieś ciekawe opinie co do tego "czegoś" ?
______________________________________________________________________ Zwykle jest tak, że im bardziej wóda śmierdzi drożdżami, pogonami i syfem, tym bardziej producent zasłania się "tradycją" albo "dziadkiem bimbrownikiem"...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości