Bardzo polecam firmę GOMAR która wyprodukuje każdy areometr jaki sobie zażyczycie. Od zwykłego, po superprecyzyjny o dokładności 0,1%. Czy to wskaźnik alkoholu, czy Blg, czy inny densymetr. Co chcecie, i w jakim zakresie. Właściciel jest super miłym gościem, który "zna się na rzeczy" (mówię o naszym hobby ) i bez problemu doradzi co nam jest potrzebne. Jak ktoś jest fanem glejtów, to może zamówić alkoholomierz legalizowany przez GUM, ale myślę, że do naszych psot wystarczy i ten bez legalizacji. Telefon 509 758 038
Ja zamówiłem dwa areometry. Jeden 30-60% do rozrabiania napitków, i drugi 70-100% do regulacji kolumny i sprawdzania chińskiego gówna z BioWinu, które to potrafiło wskazywać 30% na czystej wodzie. Zapłaciłem po 35zł za sztukę i nie żałuję, bo skale czytelne, dokładność 0,5%, słowem sprzęcior profesional. Gorąco polecam.
Załącznik:
Areometry.jpg
Załącznik:
Skale.jpg
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. Zaloguj się lub Zarejestruj! aby mieć możliwość oglądania załączników.
______________________________________________________________________ أسامة بن لادن
Ta reklama jest widoczna tylko dla niezalogowanych użytkowników forum. Zaloguj
Beczułka szklana 0,75 l z 4 kieliszkami Beczułki wykonane z grubego, dekoracyjnie oplecionego szkła. Zaopatrzone w kranik u swojej podstawy. Idealnie nadają się na prezent lub stół biesiadny.
Cena: 69,00 zł
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości