Gilza ze stali dopuszczonej do kontaktu z żywnością

Gdzie zakupić najlepszy sprzęt do produkcji domowej? Linki do stron, które warto odwiedzić w poszukiwaniu sprzętu.
Regulamin forum
1. Każdy producent/sklep powinien znajdować się w osobnym temacie.
2. Jeżeli chcesz pokazać swój sklep/firmę/produkt zrób to opisując czym się zajmujesz/produkujesz. Temat może mieć jeden aktywny odnośnik do twojej strony www.
3. Poszukiwaczy sprzętów i towarów odsyłamy do działu Targowisko

Autor tematu
gadaka
350
Posty: 351
Rejestracja: sobota, 8 wrz 2012, 23:21
Podziękował: 46 razy
Otrzymał podziękowanie: 22 razy

Post autor: gadaka »

Witam,
poszukuję sprawdzonego sprzedawcy gilz lub najlepiej czujników PT100/PT1000 ze stali nierdzewnej dopuszczonej do kontaktu z żywnością - ktoś coś?

Zbynek80
750
Posty: 779
Rejestracja: środa, 26 gru 2012, 03:09
Podziękował: 19 razy
Otrzymał podziękowanie: 62 razy
Re: Gilza ze stali dopuszczonej do kontaktu z żywnością

Post autor: Zbynek80 »

Ty tak na poważnie ? Jak będzie dobra gilza z k.o to chyba będzie ok, chciałbyś dostać do niej jakiś certyfikat czy jak ?

Autor tematu
gadaka
350
Posty: 351
Rejestracja: sobota, 8 wrz 2012, 23:21
Podziękował: 46 razy
Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Re: Gilza ze stali dopuszczonej do kontaktu z żywnością

Post autor: gadaka »

Mogłem od razu napisać - nie potrzebuję jej do kolumny/kega tylko do wędzarni a dokładniej do zdalnego pomiaru temp. wewnątrz wędliny podczas podpiekania. Gilza będzie w mięsie i nie chciałbym aby coś z niej "przeszło" do wędliny.
Na stali kompletnie się nie znam więc jak tylko ktoś coś sprawdzonego podeśle poproszę o usunięcie tematu aby nie zaśmiecać forum
Awatar użytkownika

kamilpl82
350
Posty: 383
Rejestracja: piątek, 9 paź 2015, 19:28
Ulubiony Alkohol: Przede wszystkim własny
Status Alkoholowy: Drinker
Lokalizacja: Wielkopolska okolice Leszna
Podziękował: 24 razy
Otrzymał podziękowanie: 48 razy
Kontakt:
Re: Gilza ze stali dopuszczonej do kontaktu z żywnością

Post autor: kamilpl82 »

Każda jedna gilza z stali KO się nada, sam tak robię, żadnych obcych posmaków.
Po drogach jeździ masa świrów i psychopatów. Pędzą na złamanie karku, nie zważając na nic... Aż czasami trudno mi ich wyprzedzić.
https://www.alkoholeforum.pl
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sklepy, Sprzedawcy, Producenci...”