Tytuł: Gdzie w W-wie dostanę drożdże gorzelniane na 100 l nastawu?
Napisane: poniedziałek, 8 lut 2010, 19:46
Witam, Gdzie w W-wie dostanę drożdże gorzelniane na 100 l nastawu? Sklepy internetowe raczej nie wchodzą w rachubę, bo potrzebne są "na wczoraj" Z góry serdecznie dziękuję.
______________________________________________________________________ Pozdrawiam, Szejk ------------- Odkrycie nowego dania większym jest szczęściem dla ludzkości niż odkrycie nowej gwiazdy. Trzeba żyć, aby jeść i pić , a nie jeść i pić, aby żyć !!!
Tytuł: Re: Gdzie w W-wie dostanę drożdże gorzelniane na 100 l nastawu?
Napisane: poniedziałek, 8 lut 2010, 20:52
Witam ponownie, Dzięki za szybkie odpowiedzi, ale szukam coś w rodzaju ALCOTEC TURBO 24 Pure
______________________________________________________________________ Pozdrawiam, Szejk ------------- Odkrycie nowego dania większym jest szczęściem dla ludzkości niż odkrycie nowej gwiazdy. Trzeba żyć, aby jeść i pić , a nie jeść i pić, aby żyć !!!
Napisane: wtorek, 9 lut 2010, 15:15
I w tym sklepie można dostać pseudo-silikonowe wężyki których nie polecam! Zwróćcie uwagę na cenę, która mówi wszystko. Taki wąż silikonowy kosztował by minimum 10zł/mb.
Napisane: wtorek, 9 lut 2010, 20:56
Witam, Dzięki za adres sklepu WinoHOBBY ul. Zamoyskiego 49 lok.uż. 9 (vis a vis E.Wedel) Kupiłem drożdże Coobra 6 MAGNUM po 10 zł z groszami za op. Nie jest to chyba drogo. Spory asortyment, miła obsługa a co do cen to się nie wypowiadam bo nie byłem w innych sklepach. Natomiast uciąłem sobie miłą pogawędkę, ( a to bezcenne) jak się później okazało z kolegą z forum. JarkuM dzięki za fachowe podpowiedzi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości