Witam!!!! Czy moglibyście mi pomóc we wskazaniu miejsca, hurtowni, gdzie mógłbym zamówić kilka szkiełek do aparatury /deflegmator+odstojnik/, z możliwością wysyłki za granicę, w tym wypadku Hiszpania. Wiem że firmy wysyłkowe nie chcą brać odpowiedzialności za te rzeczy wysyłane, może ktoś z Was miał taką sytuację i mógłby mi pomóc we wskazaniu w miarę zaufanej firmy, z góry dziękuję.
Jutro wprowadzam do swojego sklepiku deflegmatory i chłodnice szklane. Gwarantuję, że zapakuję je tak aby dotarły bezpiecznie. Natomiast gdyby coś się jednak stało to zwracam pieniądze - rozliczenie firmy kurierskiej (ubezpieczenie przesyłki) jest po mojej stronie.
Niestety wysyłka do Hiszpanii nie jest tania - 90 zł
Pozdrawiam
Jan Okowita
______________________________________________________________________ Drożdże najlepszym przyjacielem człowieka.
______________________________________________________________________ Zwykle jest tak, że im bardziej wóda śmierdzi drożdżami, pogonami i syfem, tym bardziej producent zasłania się "tradycją" albo "dziadkiem bimbrownikiem"...
Witam z wyszukiwarki to ja umiem korzystać, problem polega niestety na różnicy cenowej, najtańsze kolumny Vigreux długości 24 cm, kosztują około 30-40 euro + koszty wysyłki, a deflegmatorów typu http://www.eurowin.pl/pl/p/deflegmator- ... SIMAX-/290 po prostu nie ma, generalnie cenowo jest tu o wiele drożej, pozdrawiam.
Skorzystam z oferty Jana Okowity.
______________________________________________________________________ dycha do dychy i strzelają kielichy!!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości