Zrobiłem sprzęt na kanie cynowanej 20l (takiej jak Ty) i zalewam zazwyczaj 10l zacieru, w miejscu lustra zacieru cyna zniknęła i kana zaczyna rdzewieć. Gdy kończę psocić i zdejmuję dekiel to dotykając go palcem zostaje na nim srebrna tłusta "maź".
Ta reklama jest widoczna tylko dla niezalogowanych użytkowników forum. Zaloguj
Drożdże T Vodka Star T Vodka Star używany jest specjalny rodzaj drożdży, który zmniejsza ilość niepożądanych produktów fermentacji. Otrzymany alkohol jest łagodny i delikatny w smaku, bez nieprzyjemnych zapachów.
Cena: 9,20 zł
Uzytkownik321, nie chcę Cię martwić, ale chyba trafiłes na trefną kankę. W galwanizerniach odnawia się często stare cynowane przedmioty poprzez nałożenie dodatkowej warstwy metalu. Niestety dokładne pokrycie takiej kany wewnątrz jest pracochłonnym zadaniem i dlatego niektóre zakłady galwanizerskie robią fuszerkę i rozpylają na niepokryte miejsca zwykłą farbę aluminiową. Oczywiscie moje przypuszczenia nie muszą być trafne.
______________________________________________________________________ -To co jest dobre jest dobre, nawet jak nikt tego nie robi. To co jest złe jest złe, nawet jak wszyscy to robią. Powiedział pewien Cowboy w telewizji. -Tylko bo jest nielegalne, nie jest złe. Tylko bo jest legalne, nie jest dobre. Moja córka.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości