Beczułka szklana 0,75 l z 4 kieliszkamiBeczułki wykonane z grubego, dekoracyjnie oplecionego szkła. Zaopatrzone w kranik u swojej podstawy. Idealnie nadają się na prezent lub stół biesiadny.
Cena: 69,00 zł
Mama takie pytanie i prośbę, ponieważ jestem tu nowy i psoceniem interesuje się od niedawna jest wiele rzeczy o które chciałbym się dopytać a nie chciałbym zaśmiecać forum i w związku z tym ma taką luźną propozycje czy nie dało by się stworzyć takiego czata forumowego jak np tu: http://www.wedkowanie.net. Wtedy przy jakichś wątpliwościach bez tworzenia nowego tematu mógłbym się dopytać o interesującą mnie sprawę kogoś kto w danej chwili jest online? To tylko taka luźna propozycja .
Ta reklama jest widoczna tylko dla niezalogowanych użytkowników forum. Zaloguj
Wskaźnik zawartości alkoholu z termometrem Głównymi elementami miernika są: probówka, pływak z odpowiednio naniesioną skalą od 0 do 95 % objętości alkoholu oraz termometr do badania temperatury cieczy, umieszczony na stałe wewnątrz pływaka. Urządzenia te skalowane są w temperaturze 20 - 21°C.
Cena: 11,99 zł
Promocja: 9,99 zł
Butelka Bahia 350 ml Wspaniała wysoka butelka ozdobna do nalewek. Cena: 16,99 zł
'Zajebisty' czat jest jakoś tam pociągający ale wymaga:
1. Aby system na to pozwalał; 2. Aby w danej chwili był ktoś 'wybrany' podłączony do forum; 3. Aby ten 'podlączozny' miał czas na czatowanie; 4. Aby ten podłączony i 'wybrany' miał chęć... a to jest już kwestia zobowiązania, a to już jest kwestia zaangażowania, a to pozostaje w kwestii admina aby kogoś zatrudnił.
Piękny pomysł ale nie jest on praktyczny na forum gdzie zaglądają tylko amatorzy, hobbyści i pasjonaci.
J
______________________________________________________________________ Wybrana stopka jest całkowicie niecenzuralna - tylko dla wybranych.
To nie jest czat w dosłownym znaczeniu tego słowa. Można zawsze tam popie... sobie głupoty, wymienić się spostrzeżeniami co Kaczor spier... w polityce zagranicznej, link do fajnego filmiku z gołymi babami zapodać, przywitać się, cokolwiek, nie kasztaniąc przy tym foremki. Co zostało w takim Shoutbox'ie napisane, to po 48h jest samoczynnie usuwane.
Nawet na CK coś takiego mają...
______________________________________________________________________ أسامة بن لادن
Juliusz szczerze mówiąc to cie nie rozumiem ,a dokładniej to podpunkt 4 jest dla mnie niezrozumiały , takiego shoutbox-a nie musi nikt pilnować . Na większości stron internetowych o konkretnej tematyce gdzie ludzie wymieniają poglądy i mają wspólny temat rozmów coś takiego świetnie zdaje egzamin. Rozumiem że na forum są odpowiednie działy i tam można opisywaćto co sie ma do powiedzenia ale taki czat pełni świetną role "odśmieciarza" krótka wymiana informacji konkretne pytania ale też jak napisał Kucyk pogadać o pierdołach można, a jeśli chodzi o to że nie ma ludzi którzy w tym samym czasie byliby na forum i mogli sobie razem pogadać to wierz mi że po "zainstalowaniu "takiego czatu to by się zmieniło . Moim zdaniem taka wymiana informacji fest o wiele ciekawsza. I z tego co wiem zrobienie czegoś takiego na stronie internetowej nie stanowi jakiegoś dużego problemu
Dla tych co nie kapują o czym mowa przykład z pierwszej lepszej foremki:
[Pią 16:07] Jacenty: jaki tu spokój...na na na... nic się nie dzieje... na na na [Pią 16:13] looky: nikt się nie bawi... na na na... wszyscy się nudzą... na na na Very Happy WITAM [Pią 16:14] Jacenty: hehehehe...co tam Sonsiad? [Pią 16:16] looky: a nic - nudy w pracy, siedzę jak ta pi..a i czekam kiedy wybije 17... ehhh [Pią 16:17] looky: pies z kulawą nogą nawet się nie napatoczy [Pią 16:20] Jacenty: ojojoj...to nie dopsze,nie dopsze...wypij coś [Pią 16:23] looky: No wypiłbym już dawno ale myślałem, że będę jeszzce kierował - 1,5L się chłodzi [Pią 16:24] looky: A teraz samemu to tak nie bardzo [Pią 16:26] looky: Jac - poszło PW wypijem zatem [Pią 19:16] Schiza: szamam pyszną sałatkę, jak znajdę czas to wrzucę przepis...albo nie!! to sekret [Pią 19:21] Schiza: taka na styl grecki [Pią 19:22] zemfiroczka: noooo, dobrze zaczęłaś a dalej... [Pią 20:06] Schiza: no oliwki Very Happy już zjedzone-jak będzie chwilka to się podzielęe
______________________________________________________________________ أسامة بن لادن
W takim razie niepoprawnie zrozumiałem ideę proponowanego czatu. Jeśli idęą jest zwykłe pogaduchowanie na linii no to nie widzę problemu aby coś takiego zainstalować.
Myślałem, że chodzi o pomoc w np. nagłych wypadkach, szybkie porady - jakby pomoc 'techniczna' itp...
Zgadzam się z poprzednikami, że taki czat z pewnością zwabi większą frekfencję na forum.
Wszystko jest w 'ręcach' Admina.
Juliusz
______________________________________________________________________ Wybrana stopka jest całkowicie niecenzuralna - tylko dla wybranych.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości