Robiłem zakupy kilkakrotnie, ceny w miarę (wiem, że zawsze znajdzie się gdzieś taniej ale warto porównać), ale asortyment zróżnicowany no i te art. szklane.... Dodam, że świetnie pakują szczególnie przesyłki ,,ostrożnie szkło'' - wszystko dojeżdża całe kurierem. Sprawdźcie sami...
Pozdrawiam Piotrek
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. Zaloguj się lub Zarejestruj! aby mieć możliwość oglądania załączników.
Spokojnie Kolego Będziesz zadowolony Moja lista zakupów z Euro-Winu wygląda mniej więcej tak:
Produkty 1 x destylator szklany SIMAX 32,00zł 1 x Korkownica ręczna "Super Simplex" 20,00zł 1 x zakrętka/zakrywka 28x18 mm 100 szt. (złota) 23,00zł 1 x pożywka 500g 15,00zł 1 x korek aglomerowany 100szt, ciemny (23x38mm) 23,00zł 29 x butelka 0,75L - zielona 42,05zł 2 x zakrętka metalowa/plastikowa 35x18 mm 1,60zł 4 x balon (dama) 5L z uchem i zakrętką 58,00zł 1 x korkociąg srebrny - pomocnik kelnera 4,70zł 1 x kapturki zielone (100szt) 14,00zł 2 x korek do pojemnika fermentacyjnego 4,00zł
Produkty 1 x drożdże (bayanus G-995) 10g 22% 3,00zł 2 x balon (dama) 5L z uchem i zakrętką 22% 29,00zł 1 x drożdże aktywne (bayanus) 50g 22% 10,00zł 4 x pektopol 10ml 7% 14,00zł 1 x deflegmator ze spustem szkło SIMAX 22% 23,00zł 1 x płatki dębowe 8 MT - 10g 22% 1,50zł 1 x wąż silikonowy 10 mm 22% 12,00zł
1 x activit 1000g 89,00zł 2 x drożdże aktywne (efficience) 50g 18,00zł 10 x drożdże uniwersalne 12,00zł 2 x bentonit 500g 30,00zł 5 x rurka fermentacyjna 7,50zł 1 x winiomierz/ cukromierz 0-20 Blg 7,50zł 5 x drożdże tokaj 6,00zł 2 x balon (dama) 5L z uchem i zakrętką 29,00zł
Dodam, że to nie koniec i jeszcze będę zatwardziale zamawiał, nastawiał, tworzył... Buuhahahahaha [diaboliczny śmiech]
OOOOOO Niezła lista A jak długo sie czeka na towar u nich, zamawiałem wczoraj czyli w środe, jak myślicie kiedy dostane pake? (mieszkam w kujawsko-pomorskim koło Bydgoszczy)
@Akmad, To zacne że wymieniają towar potłuczony, ale przeczytaleś to w regulaminie u nich, czy wiesz to z własnego doświadczenia?
Kolego Amator ja zamówienie złożyłem we wtorek. Pisali, że mają trzydniowy ,,poślizg'' więc spodziewam się towaru w przyszłym tygodniu w poniedziałek a mieszkam na południu woj. mazowieckiego.
Co do listy to moje ostatnie trzy zamówienia a już mam pewne ,,plany produkcyjne'' i następna litania się tworzy...
OOOOOO Niezła lista A jak długo sie czeka na towar u nich, zamawiałem wczoraj czyli w środe, jak myślicie kiedy dostane pake? (mieszkam w kujawsko-pomorskim koło Bydgoszczy)
@Akmad, To zacne że wymieniają towar potłuczony, ale przeczytaleś to w regulaminie u nich, czy wiesz to z własnego doświadczenia?
Z doświadczenia Miły pan poprosił tylko o foto szkiełek. Sprzęt kupowałem na allegro - na aukcji jest wzmianka o wymianie sprzętu. Trzeba go tylko odesłać na swój koszt. U mnie nie było czego odsyłać
Montuję zestaw dla teścia (młode lata mu się przypomniały) - sprzęt zamówiony w poniedzioałek wieczorem, paczuszka u drzwi w czwartek.
Z czasem dostawy u mnie było tak samo, dobrze że mają tak duży wybór. Pozwala to zaoszczędzić na wysyłce i na niej nie zdzierają, jak co niektórzy z allegro - liczą 20 zeta za list który za 4 idzie...
Ogółem bez zastrzeżeń
______________________________________________________________________ Dobry bimber nie jest zły ;]
Ostatnio edytowano poniedziałek, 23 lis 2009, 20:52 przez Agneskate, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości