Beczułka szklana 0,75 l z 4 kieliszkamiBeczułki wykonane z grubego, dekoracyjnie oplecionego szkła. Zaopatrzone w kranik u swojej podstawy. Idealnie nadają się na prezent lub stół biesiadny.
Cena: 69,00 zł
______________________________________________________________________ Zwykle jest tak, że im bardziej wóda śmierdzi drożdżami, pogonami i syfem, tym bardziej producent zasłania się "tradycją" albo "dziadkiem bimbrownikiem"...
Przyznaję ten zakup delikatnie jest na wyrost póki jeszcze premię większą dostałem i póki mogę na te szczytne cele wydawać. Baloniki (3 x 5l) mają być napełnione śliwowicą po planowanej na najbliższy czas drugiej destylacji po to tylko aby choć jeden ,,uchował'' się do przyszłego roku/sezonu. Zapomnienie... Zapomnienie... Czwarty w rezerwie. Butelki mają być na winko z Moszczu, które za jakiś czas skończy pracować, potem dojrzewać a z wyżej wspominanym uchowaniem się też może być nie lada kłopot.
Reasumując, zapewne każdy z Nas robi pewne plany produkcyjne a i zakupy pod nie też trzeba zrobić, żeby w ostatniej chwili nie latać za czymś niezbędnym
Osobiście do Plomosu nic nie mam - Popieram tylko własny
Co do wesela to częściowo prawda bo już ,,teksty motywujące'' chociażby do oświadczyn słyszę więc prawdopodobnie ulegnę...
. . . za rok lub dwa. . .
A jeśli już dojdzie do deklaracji, to będzie zwiększenie produkcji i zakup takowego gadżetu: http://www.bednarstwo.eu/files/file/11cb8a5658239bdbcdea8fedaf50675e.jpg
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości