Drożdże T Vodka StarT Vodka Star używany jest specjalny rodzaj drożdży, który zmniejsza ilość niepożądanych produktów fermentacji. Otrzymany alkohol jest łagodny i delikatny w smaku, bez nieprzyjemnych zapachów.
Cena: 9,20 zł
Uf! po skończonej o 21 godz. pracy zabrałem się do pracy, nad nastawami lub inaczej z zamierzenia winami /zresztą zobaczymy/. Nastawiłem balon 15 litrowy z 6 kg kiwi i kilograma rodzynków + 2kg cukru + pożywka+kwasek+ bayanusy 995 /miksowanko owocu wraz ze skórami, tanina/, drugi balonik 8 litrowy z suszonymi figami + zestaw jak wyżej /proporcjonalnie/, a trzeci takich samych gabarytów z na pół ususzonych daktyli + zestaw jak wyżej. Egzotyczne winne nastawy, mam nadzieje że to ruszy i coś z tego wyjdzie, kolejny eksperyment smakowy, dodaję kilka fotek, pozdrawiam
Ok! ok! tak głośno myślałem, teraz jak popatrzyłem na gracyjki to zasuwają równo niemniej figa suszona tak się nachlała płynów ze wypełnia cały balon, kiwi ok a daktylowa wysuwa się z przerobem na plan pierwszy
nie wiedziałem że ta pektaloza to taka trutka, do czego to się dodaje
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. Zaloguj się lub Zarejestruj! aby mieć możliwość oglądania załączników.
______________________________________________________________________ dycha do dychy i strzelają kielichy!!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości