Drożdże T Vodka StarT Vodka Star używany jest specjalny rodzaj drożdży, który zmniejsza ilość niepożądanych produktów fermentacji. Otrzymany alkohol jest łagodny i delikatny w smaku, bez nieprzyjemnych zapachów.
Cena: 9,20 zł
Witam wszystkich forumowiczów. Jestem nowy na tym forum, a to mój pierwszy temat więc sorki za błędy. To moja pierwsza aparatura czyli KEG+DEFLEGMATOR+CHŁODNICA. Na zdjęciu brak pompki i butli turystycznej, które już są zamówione na alledrogo, oby szybko przyszły bo grunwald już stoi. Panowie oceniajcie póki jeszcze czas. W przyszłości mam zamiar zbudować kolumnę, ale póki co to może niezbyt piękne coś musi dawać radę. W przyszłym tygodniu pierwsze psocenie ajjjj
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. Zaloguj się lub Zarejestruj! aby mieć możliwość oglądania załączników.
Ostatnio edytowano czwartek, 19 sty 2012, 21:39 przez Agneskate, łącznie edytowano 1 raz
Ta reklama jest widoczna tylko dla niezalogowanych użytkowników forum. Zaloguj
Wskaźnik zawartości alkoholu z termometrem Głównymi elementami miernika są: probówka, pływak z odpowiednio naniesioną skalą od 0 do 95 % objętości alkoholu oraz termometr do badania temperatury cieczy, umieszczony na stałe wewnątrz pływaka. Urządzenia te skalowane są w temperaturze 20 - 21°C.
Cena: 11,99 zł
Promocja: 9,99 zł
Beczułka szklana 0,75 l z 4 kieliszkami Beczułki wykonane z grubego, dekoracyjnie oplecionego szkła. Zaopatrzone w kranik u swojej podstawy. Idealnie nadają się na prezent lub stół biesiadny.
Cena: 69,00 zł
Wygląda jak szubienica ... to jest tylko czarny humor z mojej strony...
Bedzie działać spoko
______________________________________________________________________ ...Dobro piszą na wodzie, zło ryją w kamieniu... Jeśli coś się powtarza to przestaje być zbiegiem okoliczności...Diabeł kocha ignorantów...
Jeśli dobrze widzę (jakość zdjęcia) to masz Kolumnę Vigreux. Z takiego zestawu jestem bardzo zadowolony. Jedna tylko uwaga, po kiego tak wysoko dałeś chłodnicę Zamiast windować pary, opuść chłodnicę do poziomu deflegmatora, a wężyk wykorzystaj do odprowadzenia skroplin. Naczynie do odbioru możesz postawić niżej.
______________________________________________________________________ Nie oszczędzaj na specjalne okazje. Dziś jest ta specjalna! あなたが飲むしたい場合は、抵抗は無駄です。 Graf würdig der besten Honige.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości