. Nie robię tego jednak celowo, bo mam gdzieś użerać się z ludźmi takimi jak @Zygmunt (...) Jedynym celem tych panów jest rozróba, wypisywanie dyrdymałów i chęć zaistnienia i brylowania na forum w aureolach "znawców tematu".
Tak, kuźwa, zgadłeś, odkryłeś mój cel. Tylko, że ja próbuję wyjaśniać dlaczego tak, a nie inaczej, a Ty piszesz "tak ma być, bo ja tak mam". To jest lepsze podejście?
Koniec, gdzieś to mam. Nie będę się użerał z tępakami, którzy nie rozumieją tematu i upierają się przy swoim. Nie masz pojęcia co piszesz i się tego trzymasz.
Nie neguje wiedzy, tylko do jasnej cholery jak nie chcesz się nią podzielić, to po co w ogóle zabierasz głos? Kawałek rysunku Bokakoba przerobiłeś przez dodanie wziernika i nazywasz to "projektem jarosława". To napisz po co masz tam pierścień na dole- tylko wytłumacz, anie pisz o "poduszkach z flegmy", czy "równomiernym przepływie", bo to się kupy nie trzyma.
Dobranoc, dziękuję za udział w forum.
______________________________________________________________________ Zwykle jest tak, że im bardziej wóda śmierdzi drożdżami, pogonami i syfem, tym bardziej producent zasłania się "tradycją" albo "dziadkiem bimbrownikiem"...
Kuźwe... to @Zygmunt wsadź sobie z ucho i górala udawaj, a od tępaków nie wyzywaj, bo większego od Ciebie na tym forum nie ma. Wystarczy poczytać twoje posty i poziom twej wiedzy powala każdego, nawet średnio pojętnego hobbystę, o ludziach z dyplomami uczelni wyższych nie wspominając. Myślę że chociaż raz dotrzymasz słowa, choć pewności co do tego że słowa dotrzymasz mieć nie można nigdy, polemizując z kimś twojego pokroju.
Chyba Zygmunt przedstawiłeś cala prawdę o Jarosławie - nic dodać nic ując.
To nie twój ring, nie wcinaj się
______________________________________________________________________ ...Dobro piszą na wodzie, zło ryją w kamieniu... Jeśli coś się powtarza to przestaje być zbiegiem okoliczności...Diabeł kocha ignorantów...
Ostatnio edytowano wtorek, 31 sty 2012, 22:34 przez Wald, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości