Drożdże Safspirit Malt

Jak działają różne rodzaje drożdży. Które wybrać do naszego nastawu. Warunki prowadzenia fermentacji.

maniek86
200
Posty: 224
Rejestracja: wtorek, 9 cze 2015, 17:45
Krótko o sobie: siłownia,boks,golebie wysokolotne,domowa łycha
Ulubiony Alkohol: Hudson Manhattan Rye
Status Alkoholowy: Bimbrownik
Lokalizacja: Uk
Podziękował: 19 razy
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Post autor: maniek86 »

HomoChemicus słaby przykład, owoce są średnio zdrowe. Zaraz się posypią posty że wydziwiam, ale powiadam Wam więcej warzyw i to najlepiej tych bulwiastych tj ziemniaki, marchewka,rzepa itd a owoce na brandy. Napiszesz że w warzywach też jest chemia, zgadza się ale są sklepy ze zdrową żywnością. Nie smażę na oleju bo to syf, kalorie uzupełniam orzechami. Wydawało by się żywienie idalne , ale czasem pozwolę sobie na pizzę czy kieliszek dobrego alkoholu. Przepraszam za offtop
Bimber forever !!!
promocja
ODPOWIEDZ

Wróć do „Drożdże i fermentacja”